Ivana Plechinger još se jednom oglasila oko nesreće koju je imao njezin sin.

Galerija


Sin Ivane Plechinger doživio je tešku nesreću. Na sreću Jan je ostao živ, a Ivana se sada, nekoliko dana kasnije, još jednom oglasila i rekla što misli o svemu.

Vezani članci Sandra Perković - 2 Poznati Hrvati otkrivaju kako su se promijenili nakon što im je život visio o koncu! Emotivna ispovijest Ivane Plechinger (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ivana Plechinger u emotivnoj objavi progovorila o najtežim životnim trenucima i dragoj osobi koju je izgubila

"To je moglo završiti tako da smo danas mogli svi biti na sprovodu, umjesto da ja vama pričam ovo što vam pričam, a završilo je tako da je Jan išao hitno na operaciju. Nije bio ni jedan trenutak u životnoj opasnosti. Imao je vanjski prijelom potkoljenice, ali srećom ništa da ga životno ugrozi. Mi smo bili na vjenčanju kada nam se Jan javio i kada nam je doktorica rekla što se dogodilo. Cijelo vrijeme dok smo se suprug i ja vozili zahvaljivala sam se Bogu što nam ga je sačuvao", kazala je Ivana na svojem Youtube kanalu.

''Liječnice su bile oduševljene kako je on bio pozitivan. Ja sam ga grlila cijelo vrijeme. Samo razmišljam kako smo sretni. Ovo sve nije bila nesreća, ja sam sretna što mi je ostalo dijete'', nadodala je Ivana koja je ipak ostala pozitivna.

Podsjetimo, sin Ivane Plechinger i glazbenika Brune Kovačića doživio je tešku nesreću. Na njega je na pješačkom prijelazu naletio policijski automobil.