Danas je menadžerica

Ovu ljepoticu nismo dugo vidjeli: Miss Hrvatske bila je prije 20 godina, a i danas je predivna!

Ivana Petković Čevra (Foto: Goran Perešin ) Ivana Petković Čevra (Foto: Goran Perešin ) Goran Perešin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Petković Čevra (Foto: Goran Perešin ) Galerija

Ivana Petković Čevra uživala je u modnim revijama na Zagreb Fashion Destinationu.

U ponedjeljak se u prepunoj Tvornici kulture u Zagrebu tražila ulaznica više. Zagreb Fashion Destination događaj je koji je okupio mnoštvo ljubitelja mode te manifestacija na koju se s nestrpljenjem čekalo.

Pogledaj i ovo Ivana Petković Čevra Očarala pojavom Pamtimo je s najskandaloznijeg izbora za Miss Hrvatske, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena!

Među njima pažnju je plijenila bivša miss Hrvatske Ivana Petković Čevra (38), koja je zablistala u elegantnoj dugačkoj haljini na jedno rame, s dubokim prorezom na nozi.

Podsjećamo, Ivana je davne 1999. godine predstavljala Hrvatsku na izboru za Miss svijeta, gdje se našla među deset naljepših djevojka. Osim što je danas uspješna menadžerica, Ivana je majka dvoje djece i u sretnom je braku s Ivanom Čevrom, no u javnosti ju ne viđamo često.

Čast da otvori ZFD19 pripala je Lokomotivi by Lana Puljić, koja je svojim odvažnim ženskim odijelima i maštovitim haljinama oduševila sve prisutne.

Talijanska škola mode i dizajna – Callegari predstavila je svoje upečatljive, zaigrane komade inspirirane stripovima, dok je modni brend Dora prvog dana Zagreb Fashion Destinationa, na pistu donio boje, zanimljive krojeve i originalnost.

Svaka je žena sinoć poželjela barem jedan komad iz suverene kolekcije brenda Identity by Igor Djuga, a optimizam i pozitivna energija osjećali su se kada su pistom prošetale manekenke odjevene u Bubabu Design by Gorana Milaković, koja je napravila veliki iskorak s novom kolekcijom.

Za dozu sofisticiranosti i romantike zaslužan je Anovi by Ivona Glavaš, koji je svojim nježnim bojama zavladao pistom.

Stolnik je imao tu čast da zatvori prvi dan i, baš kao i prošle godine, potvrdio kvalitetu hrvatskog brenda koji je uvijek prepoznatljiv. 

Na ovom jedinstvenom modnom događaju, osim Ivane Petković Čevro, prisustvovala su i brojna poznata lica poput Judite Franković, Ogi Antunac, Mije Dimšić, Tihane Harapin Zalepugin, Borne Kotromanić, Ivana Tandarića, Nenada Korkuta, Ane Begić Tahiri, Lane Gojak, Barbare Nole, Ecije Ojdanić, Ane Maras Harmander, Borisa Banovića, Tihane Lazović, Dade Ćosića, Andree Solomun, Ane Strizić, Lidije Lešić, Ivane Petković Čevre, Nine Mie Čikeš, Morane Saračević, Martine Čičko Karapetrić, Antonije Šole te mnoga druga.

Zagreb Fashion Destination i ovaj je put dokazao da se radi o modnoj manifestaciji koje je vrijedna pažnje. Maštovita produkcija, trud i rad, mladi i već afirmirani dizajneri, pozitivna energija, nove ideje, sve su to komponente od kojih je ovaj projekt satkan.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek, Ryan Reynolds (Foto: Instagram) +8 Salma Hayek (Foto: Getty Images) Celebrity Holivudska ekipa uživa u Rovinju: Pogledajte najnovije fotografije za koje je Salma pozirala u haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene