Novi početak

Nakon iznenadnog razvoda od bivšeg mistera, jedna od najzgodnijih Hrvatica ponovno ljubi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša Miss Universe Ivana Parisnakon razvoda od mistera Dine Bubičića ponovno ljubi što je obznanila na Facebooku.

Ivana Paris i Dino Bubičić razveli su se nakon devet godina braka u kojem su postali roditelji dva dječaka.

Pogledaj i ovo Ivana Paris (Foto. Foto: PR / Josip Čekada) Spremna na nove izazove Nisu dočekali 10. godišnjicu: Ivana Paris prvi put progovorila o rastavi od Dine Bubičića

Domaća javnost za razvod je saznala u lipnju prošle godine, a manekenski par koji se upoznao u reality showu "Farma" u listopadu je trebao proslaviti jubilarnu 10. godišnjicu braka, no to se nije dogodilo.

Razvodu nije presudila treća osoba, već sve učestalija razilaženja u razmišljanjima i u svakodnevnim životnim situacijama. Iako su nekoliko puta pokušali pronaći kompromis, ponajviše zbog djece, u tome nisu uspjeli pa je Ivana zatražila razvod još početkom 2019 godine.

"Nismo uspjeli kao ljubavni par, ali vjerujem i sigurna sam da ćemo uspjeti kao roditelji. Jer nam je sreća djeca, i njemu i meni, na prvom mjestu. Bilo je svakakvih planova i da idemo van živjeti, ali na kraju to nije zaživjelo, ja se ne mogu maknuti iz ove Lijepe Naše. Svakodnevne stvari, jednostavno smo počeli gledati drugačije na sve, apsolutno sve i vidjeli da nema smisla. Nema smisla gurati negdje gdje ne ide", rekla je tada bivša Miss Universe za IN magazin.

"Svaki dan kad se probudim, učim sve ispočetka. Nakon 10 godina suživota, i kad si naučen biti s nekim u kući, u braku, u svemu, a onda se odjedanput u svemu nađeš sam. Trudim se... I dandanas mogu reći da je to bilo jedno od najljepših mojih životnih iskustava, sigurno. I da se može ponoviti, ponovila bih ga. Samo mi je dobro donijelo, iako sad to tako ne izgleda, ali kad sve zbrojim i oduzmem, ponovila bih to. Nismo se ženili zbog djece, nego zbog ljubavi, to je bio nekakav moj plan koji nije uspio", zaključila je tada.

A čini se kako je bivša misica nakon ljubavnog brodoloma ponovno sretna, jer je na Facebooku promijenila ljubavni status objašnjavajući kako je "u vezi". To nije prošlo neprimijećeno kod njezinih virtualnih prijatelja koji su ju upitali radi li se možda o pomirenju s bivšim misterom Hrvatske.

"Ništa od navedenog", bila je kratka i jasna Ivana, do su ostali komentirali kako im je jako drago zbog nje, unatoč tome što smo ostali zakinuti za informaciju tko je novi muškarac u njezinom životu. No neke informacije ionako ne mogu dugo ostati tajna. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kobe Bryant (Foto: Getty) Celebrity Tragičan kraj velike ljubavi: Kobe Bryant i supruga imali su romansu o kakvoj mnogi mogu samo sanjati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene