Ivana Paris početkom godine predala je papire za razvod od bivšeg mistera Dine Bubičića.

Galerija


Na jednom od najstarijih kastela na Jadranu, na otoku Krku, modni dizajner Ivica Skoko održao je reviju za pamćenje.

Vezani članci Nesreća na Krku - 1 Stravična nesreća na Krku: Vozač prešao u suprotnu traku, automobil planuo odmah nakon sudara, izgorjele dvije osobe Ivana Paris Ivana Paris potvrdila da je opet zaljubljena, a tko je njezin novi odabranik? ''Što da kažem, sretna sam''

U starim zidinama u pitoresknom Dobrinju s kojeg seže spektakularan pogled na otok, Skoko je predstavio kolekciju savršenu za duge ljetne dane i skrivene ljetne oaze.

Mediteranske zidine i prekrasan stoljetni park privukli su na ovaj otok i brojne poznate: Milu Elegović, Danijelu Gračan, Maju Vračarić, Ivanu Delač, Zorana Aragovića, Snježanu Mehun, Ivanu Paris koja je i nosila reviju te mnoge druge.

A upravo je Ivana Paris očekivano privukla najviše pažnje svojim povratkom na piste i ispod svjetla reflektora nakon nedavnog razvoda od manekena i bivšeg mistera Dine Bubičića s kojim ima i dvojicu sinova.

Podsjetimo, Ivana Paris i Dino Bubičić bili su među najljepšim i najskladnijim domaćim parovima koji se upoznao u reality showu "Farma". U listopadu ove godine trebali su proslaviti 10 godina braka, no umjesto slavlja, prije nešto više od mjesec dana potpisali su papire za razvod.

"Nismo uspjeli kao ljubavni par, ali vjerujem i sigurna sam da ćemo uspjeti kao roditelji, jer nam je sreća djece, i njemu i meni, na prvom mjestu. Bilo je svakakvih planova i da idemo van živjeti, ali na kraju to nije zaživjelo, ja se ne mogu maknuti iz Lijepe Naše. Jednostavno smo počeli gledati drugačije na sve, apsolutno sve i vidjeli da nema smisla. Nema smisla gurati negdje gdje ne ide", otkrila je Ivana Paris za kamere IN magazina.

Ivana je razvod zatražila početkom godine, a Dino se tada iselio iz njihova riječkog stana. To što nisu uspjeli kao par smatra svojim najvećim porazom, a svakodnevici u kojoj je slobodna žena, kaže, tek se uči.

"Svaki dan kad se probudim, učim sve ispočetka. Nakon 10 godina suživota, i kad si naučen biti s nekim u kući, u braku, u svemu, a onda se odjedanput u svemu nađeš sam. Trudim se", zaključila je tada te otkrila kako su ostali u prijateljskim odnosima zbog djece.

Ivana inače radi kao menadžerica u dentalno-estetskom centru u Opatiji, no od razvoda je sve češći gost raznih modnih revija te događanja na kojima su mnogi zaključili kako nikada nije izgledala bolje.

A ljubav? O ljubavi još dugo, kaže, ne želi i ne može razmišljati... 

Obračun sa suprugom: Fotografija slavnog glumca iz bolnice šokirala javnost