Ivana Paris otkrila je nekoliko detalja o novom dečku, čiji identitet još uvijek nije podijelila sa znatiželjnom javnosti.

Galerija


Bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Paris koja se krajem srpnja prošle godine razvela od supruga, također bivšeg Mistera Hrvatske Dine Bubičića otkrila je na društvenim mrežama kako je odlučila krenuti dalje i da je ponovno zaljubljena.

Vezani članci Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić Bivše riječke manekenke pokazale da im godine idu u prilog: Njihovo pojavljivanje u javnosti mnogima oduzelo dah Ivana Paris Ivana Paris potvrdila da je opet zaljubljena, a tko je njezin novi odabranik? ''Što da kažem, sretna sam''

Naime, Ivana je na svom profilu na Instagramu odgovarala na pitanja znatiželjnih pratitelja, od kojih je jedan skupio hrabrost i pitao ju hoće li se s njim otputiti u šetnju.

"A ne... Ne bih smjela, dečko mi je ljubomoran", odgovorila mu je Ivana i na pitanje je li u vezi odgovorila da je emotivno zauzeta.

Da je pronašla novu sreću u ljubavi Ivana je dala naslutiti početkom ove godine kada je na Facebooku obznanila da je u vezi, nakon čega su neki posumnjali da se pomirila s Dinom no to se nije dogodilo, a identitet novog dečka nije otkrila.

Bivši supružnici razveli su se nakon devet godina braka u kojem su dobili dva dječaka, a razvodu nije presudila treća osoba već sve učestalija razilaženja u razmišljanjima i u svakodnevnim životnim situacijama. Iako su nekoliko puta pokušali pronaći kompromis, ponajviše zbog djece, u tome nisu uspjeli pa je Ivana zatražila razvod još početkom 2019 godine.

Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom