Story Hall of Fame

Ivana Paradžiković osvojila prestižnu nagradu: "Čudno mi je biti dio ovog glamuroznog svijeta"

Tara Rosandić u vjenčanici (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Tara Rosandić u vjenčanici (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Rosandić u vjenčanici (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Tara Rosandić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Sanja Vejnović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Ivana Paradžiković, Tara Rosandić i Sanja Vejnović našle su se među nagrađenima na dodjeli Story Hall of Famea.

Održan je još jedan Story Hall of Fame. Dodjela nagrada u dvadeset kategorija nagrađuje one koji su svojim radom, trudom i zalaganjem u području svog djelovanja ostavili neizbrisiv trag! Među dobitnicama našle su se i zvijezde Nove TV. Tako je u kategoriji Ženskog TV lica godine nagradu odnijela Ivana Paradžiković.

Pogledaj i ovo showbuzz Počelo snimanje Bili smo na setu nove serije: Na male ekrane vraća se Ivan Herceg, a stiže i Nives Celzijus!

Tara Rosandić, zvijezda serije "Čista ljubav", nagrađena je u kategoriji Novog lica, dok je njezina kolegica Sanja Vejnović dobila titulu Najbolje glumice.

Tara Rosandić oduševljena je nagradom. "Hvala Storyju na ovom krasnom priznanju, hvala Novoj TV na uzbudljivoj godini! Hvala mojim suradnicima na seriji koja me učinila javno vidljivijom, sve dobro smo zajedno učinili", rekla je zgodna glumica.

Ivana Paradžiković zahvalna je na nagradi, iako joj je čudno biti dio glamuroznog svijeta. "Zahvalna sam na ovoj nagradi, iako, iskreno, čudno mi je biti dio ovog glamuroznog svijeta. Ja sam prvenstveno novinarka, a novinarski posao daleko je od glamura i blještavila. Mukotrpan je to rad, a zvijezde, odnosno ljudi koji su zaslužili nagrade oni su o kojima mi pričamo priče. Smatram da bi našem društvu takva jedna dodjela nagrada dobro došla – za hrabrost, za građansku odgovornost. U svakom slučaju, lijepo je biti nagrađen, lijep je osjećaj kada si prvi, a ja to nikada ne bi mogla biti bez svoje redakcije zbog koje sam ponosna svakog četvrtka i koja uvijek čuva leđa", komentirala je ugledna novinarka i urednica svoju nagradu.

Tara Rosandić u vjenčanici (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Tara Rosandić u vjenčanici (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene