Kakav outfit!

Zgodna uraganka s dekolteom do pupka slavila rođendan, u ultrakratkom izdanju doslovno je zablistala!

Ivana Nikolić Ivana Nikolić Ivana Nikolić/Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Nikolić - 2 Ivana Nikolić - 4 Ivana Nikolić - 5 Ivana Nikolić - 3 Ivana Nikolić - 1 +0 Ivana Nikolić Galerija

Ivana Nikolić iz grupe Hurricane proslavila je 27. rođendan, a dio atmosfere podijelila je i sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Ivana Nikolić iz popularne srpske grupe Hurricane proslavila je 27. rođendan. Na svojem je profilu na Instagramu pokazala kako ga je obilježila, a čini se da dobrog raspoloženja nije nedostajalo.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrile i što će biti kasnije! Glasine su potvrđene! Razilaze se djevojke koje su prošle godine osvojile Europu, evo što su otkrile u službenom priopćenju

Ivana je za tu priliku posebno zablistala u kratkoj haljini s izrezom do pupka, u kojoj je prštala seksepilom. Svoj je dan proslavila u jednom noćnom klubu u društvu prijateljica i prijatelja s kojima je plesala i pjevala do kasno u noć.

Podsjetimo, Ivana je s kolegicama iz grupe prošle godine predstavljala Srbiju na Eurosongu, a nedugo nakon toga se počelo šuškati da je grupa pred raspadom.

Do šuškanja o raspadu uraganki došlo je nakon što je Ksenija Knežević sa svojeg Instagrama obrisala sve fotografije s kolegicama iz grupe, Sanjom Vućić i Ivanom Nikolić, a onda je odlučila ukloniti i preostale objave s društvene mreže. No navodni sukob među djevojkama ubrzo je demantiran i oglasio se i njihov PR tim.

"Sve je u redu, naravno. Fotografije je obrisala iz nekog svojeg privatnog razloga, a uz sve što je vezano za njezin privatni život ne dajemo izjave", poručio je PR tim pjevačice za portal IDJTV.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 +3 Nives Celzijus - 2 Celebrity Ovakav bodi sigurno još niste vidjeli, ali Nives Celzijus našla je novi način da bujne grudi stavi u prvi plan!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Andrijana Budimir (Foto: Instagram) Andrijana Budimir - 1 +3 Andrijana Budimir - 2 Celebrity Bila je najveća ljubav Toše Proeskog, planirali su i vjenčanje, a zadnja poruka koju joj je poslao prije smrti tjera suze na oči

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene