Ivana Mišura pojavila se na modnom projektu Fashion Destination.

Galerija


Drugi dan Zagreb Fashion Destinationa okupio je velik broj ljubitelja mode svih generacija. Zagrebačka Tvornica Kulture, sinoć je bila mjesto na kojem su svoje kreacije predstavili talentirani dizajneri, čiji je trud zasluženo bio popraćen pljeskom i ovacijama. Uložen trud uvijek se isplati i bude nagrađen, a to je nešto što je ZFD definitivno pokazao u ova dva sjajna dana revija koja su iza nas.

Vezani članci Nina Slamić, Antonija Gogić, Katarina Mamić (Foto: Marcela Pezo) Halloween potpuno nove dimenzije s našim ljepoticama: Jedna ljepša od druge! Rastaju se Jennifer Aniston i Justin Theroux (Foto: AFP) Prekidi i razvodi slavnih u 2018.: Za njih protekla godina što se tiče ljubavi baš i nije bila uspješna

Među brojnim poznatim licima pojavila se i bivša Miss Universe, Ivana Mišura za koju se neki dan saznalo da ljubi bivšeg nogometaša Gorana Vlaovića.

Podsjetimo, Gorana i Ivanu upoznali su zajednički prijatelji prije dvije i pol godine, no donedavno ih osim prijateljskih simpatija ništa nije povezivalo. Par je u vezi nekoliko mjeseci, ne izlaze često i zasad izbjegavaju zajednička pojavljivanja u javnosti i još nisu komentirali svoju vezu. Izvor blizak paru potvrdio je da su sretni i da uživaju u svojoj ljubavnoj priči.

Ivana Mišura (FOTO: Bojan Zibar)
Ivana Mišura (FOTO: Bojan Zibar)

Što Kerum radi u Zagrebu? Sam, s vrećicama u ruci, čini se, troši na sebe

Vladimir Šeks pokazao unuku, a njezino ozareno lice pokazalo je kako se osjeća u društvu djeda