Svaka čast na ideji

Ivana Mišerić proslavila je rođendan, a njezini dečki pripremili su joj jedan od najoriginalnijih poklona: "Ovo je mrak i tama!"

Ivana Mišerić Ivana Mišerić Karmen Poznić/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić +0 Ivana Mišerić Galerija

Ivana Mišerić proslavila je 36. rođendan, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je na društvenim mrežama.

Naša radijska voditeljica Ivana Mišerić proslavila je 36. rođendan, a slavljenička atmosfera počela je već u ranim jutarnjim satima na radnom mjestu, gdje ju je dočekalo i lijepo iznenađenje.

Pogledaj i ovo Ivana Mišerić i Dražen Kovačević "Zadnja slika, najslađa ikad!" Naša lijepa voditeljica objavila zaljubljene fotografije s dečkom s kojim se sprema za novi korak, a jedna je posebno svima zapela za oko!

Dio rođendanske atmosfere Ivana je podijelila na profilu na Instagramu, gdje se pohvalila i originalnim poklonom koji je dobila od svojih najdražih kolega Filipa Hana i Brune Bucića.

"Tradicionalna rođendanska s mojim umjetnicima.
Postala sam kolekcionarka umjetnina. I danas mi je rođendan! Pa sretno mi bilo… Vele svi - ovo je tvoja godina - 36 je tvoj broj. Ok. Bring it on", napisala je Ivana, a nije krila ni koliko joj se poklon svidio.

"Ovo je mrak i tama! To sam si poželjela za poklon i eto mi Fride Buce Mišerić u okviru. S mikrofonom, ne može realnije. Vrh poklon", priznala je voditeljica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric)

"Kako lijepo, sretan ti rođendan", "Prelijepo", "Buca je sve", "Lijepa fotka", "Sretan rođendan od srca", poručili su joj njezini pratitelji kojih na Instagramu ukupno broji više od 70 tisuća.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene