"Nije ruksak, nije vreća"

Poželjela i naručila romantični topić pa pokazala što je dobila: "Baci to u neki kut ormara"

Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +0 Ivana Mišerić (FOTO: Instagram) Galerija

Ivana Mišerić podijelila je sa svima jedno od iskustava kupnje preko interneta.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama svoje iskustvo naručivanja odjeće putem interneta, koje nije baš prošlo prema njezinim očekivanjima.

Pogledaj i ovo Ivana Mišerić i Dražen Kovačević "Zadnja slika, najslađa ikad!" Naša lijepa voditeljica objavila zaljubljene fotografije s dečkom s kojim se sprema za novi korak, a jedna je posebno svima zapela za oko!

Naime, 34-godišnja Ivana odlučila je naručiti zeleni romantični topić ili barem nešto što je trebalo biti zeleni romantični topić.

"Okej. Nije ruksak. Nije vreća. To je trebao biti romantični topić koji sam naručila. Sad koliko je romantičan i koliko je topić. Subjektivno dosta. Nisam još sigurna", napisala je Ivana uz objavu u kojoj je snimila odjeveni komad koji joj je stigao na adresu ali i pokazala kako joj stoji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Iako Ivana nije bila oduševljena narudžbom, njezini zaključili su da nije ipak sve uzalud i pokušali ju utješiti, a neki su se i našalili.

"Što mu fali, ništa, odlično ti stoji", "Dobra boja", "Opa maco", "Na tebi vreća za smeće izgleda kao high fashion", "Ma hajde, nije loš", Pa za ljeto taman", "Topić je vrh i stoji ti savršeno", "Barem je boja lijepa, napravi maramu za kosu", "Maco ti si top i sve na tebi lijepo stoji", "Bar si uvijek spremna ako nema vrećica u trgovini".

Ivane se pak jedan komentar posebno dojmio pa ga je podijelila i Instagram priči.

"S leđa vam mrak stoji, tako lijepoj djevojci poput vas fakat sve dobro stoji. Možda ipak na prvu nije najzahvalnija krpica ali bacite u neki kut ormara. Na moru možda uz neku večericu kad se dobije bojica", poručio joj je jedan od pratitelja i nasmijao do suza.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene