Neprepoznatljiva!

Ispod maske ovog frajera krije se jedna od naših najljepših voditeljica: ''Seks-simbol. Svi se okreću, muškarci, žene!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju TLZP: Ivana Mišerić kao Jovanotti Ivana Mišerić sedma emisija TLZP - 1 Ivana Mišerić sedma emisija TLZP - 2 Ivana Mišerić sedma emisija TLZP - 3 Ivana Mišerić sedma emisija TLZP - 4 Ivana Mišerić sedma emisija TLZP - 1 Ivana Mišerić sedma emisija TLZP - 2 Ivana Mišerić sedma emisija TLZP - 3 Ivana Mišerić sedma emisija TLZP - 6 Ivana Mišerić sedma emisija TLZP - 8 +4 Ivana Mišerić sedma emisija TLZP - 7 Galerija

Ivana Mišerić uspješno je utjelovila talijanskog repera Jovanottija u sedmoj, predfinalnoj emisiji sezone All Stars showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Ivana Mišerić u sedmoj, predfinalnoj emisiji sezone All Stars showa "Tvoje lice zvuči poznato" odradila je odličnu transformaciju u repera Jovanottija i otpjevala njegovu pjesmu "l'ombelico del Mondo". 

Pogledaj i ovo Ivana Mišerić i Dražen Kovačević "Zadnja slika, najslađa ikad!" Naša lijepa voditeljica objavila zaljubljene fotografije s dečkom s kojim se sprema za novi korak, a jedna je posebno svima zapela za oko!

"Ovo je style. Svi se okreću, muškarci, žene. Jovanotti je seks-simbol. Ecco!" podijelila je radijska voditeljica fotografije na kojima se transformirala u talijanskog glazbenika. Na jednoj od slika je i Saša Lozar, koji je utjelovio pokojnu divu Whitney Houston. 

Upravo joj je Lozar u komentaru ostavio emotikon koji plače od smijeha, a Ivana ga je upitala što mu je smiješno. "Moje najlonke", odgovorio je pjevač koji se na fotografiji s voditeljicom ističe svojom visinom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric)

"Kakav lijep frajer", komentirao je Dalibor Petko, koji je sudjelovao u showu, Ivaninu objavu. "Uvijek si imao oko za lijepo", napisala mu je Mišerić. 

"Malo na Lozara vučeš", "Kao pravi Talijan, izgledom i modom", "Saša ima 220 cm", komentirali su Ivanini pratitelji. 

Ivaninom transformacijom i nastupom bio je zadovoljan i žiri. "Bilo je uspješno", rekao je Igor Mešin. "Meni je ovo bilo sjajno, zavela si me s tim kovrčicama, nisam znala da ti to imaš u sebi", istaknula je Nives Celzijus. 

"Ovo je bila čista energija, zabavno, lijepo si nas rasplesala, transformacija je bila jako uspješna", komentirala je Indira Levak. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene