Partnera skriva

Najpoznatija holivudska Hrvatica čeka prvo dijete u 44. godini života!

Ivana Miličević (Foto: Getty) Ivana Miličević (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Miličević (Foto: Getty) +0 Ivana Miličević (Foto: Getty) Galerija

Ivana Miličević rođena je u Sarajevu u obitelji hrvatskog podrijetla. Kada je bila mala djevojčica, s obitelji je preselila u SAD.

Slavna američka glumica hrvatskog podrijetla Ivana Miličević otkrila je da je trudna. 43-godišnja glumica otkrila je sretnu vijest na društvenoj mreži. "Hvala producentu Jasonu Rothenbergu, CW Networku i Deanu Whiteu što se nisu preplašili kad sam otkrila da sam trudna samo jedan dan prije početka snimanja pete sezone serije 'The 100'. Zakon ste! Imali smo (uključujući i bebu) najbolju avanturu", napisala je Ivana.

Pogledaj i ovo showbuzz Za 18+ Izašle nove seks scene naše zgodne Hrvatice!

Glumica čeka dječaka i trebala bi ga na svijet donijeti krajem travnja. Privatni život uspješno skriva pa se o njezinu partneru ne zna skoro ništa. Glumica je rođena u Sarajevu, u obitelji hrvatskog podrijetla. Glumila je u brojnim hit-filmovima i serijama, primjerice s Danielom Craigom u filmu o Jamesu Bondu te u hit-filmu "Zapravo ljubav". Pojavila se i u serijama "Čarobnice" i "Buffy".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene