I Beyonce je svojedobno na nastupu pjevala, a potom svijetu pokazala trudnički trbuh. Sličnu stvar u spotu je napravila i Ivana Marić, koja na kraju spota pokaže trudnički trbuščić, koji ljubi njen suprug.


Ivana Marić ovih dana itekako sjaji od sreće. Pjevačicu koju i inače krasi izrazita pozitiva i zarazan osmijeh, s javnošću je podijelila najsretniju vijest, o iščekivanju prinove u obitelji. Ivana sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem čeka drugo dijete, a sedmogodišnja kćer Vita, jako se veseli sestri ili bratu.

Vezani članci Nives Ivanišević (FOTO: InstagramNarodniRadio) Stiže "hrpa" celebrity beba: Trudne Nives, Marijana, Jelena... Bit će i puno poznatih očeva! Ivana Marić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Ivana Marić progovorila o svojoj maloj junakinji: "Kad sve to doživiš, samo želiš da ti je dijete zdravo, ništa drugo"

Osim na privatnom planu, Ivani sve od ruke ide i na poslovnom planu. Naime prije nepunih mjesec dana predstavila je pravu ljetnu glazbenu bombu pod naslovom 'Jao meni', koja je doslovno 'eksplodirala' u radijskom eteru.

Ivana tu nije stala, već je sa svojom vrijednom ekipom i provjerenim suradnicima, snimila veseli i šaljivi video spot za istoimeni singl. Spot je ovoga puta zaista poseban i drugačiji od svih prethodnih, jer je upravo u njemu u posljednim kadrovima Ivana obznanila vijest o slatkom iščekivanju, drugog djeteta.

"Video spot snimali smo na bazenu ispred kuće mog basiste Vedrana, te se ovom prigodom zahvaljujem njegovoj obitelji na gostoprimstvu. Malo smo zaroštiljali, čekali da sunce popusti i krenuli u akciju. Redatelj Dario Lepoglavec i njegov asistent Alen Tkalčec, ekipa je sa kojom već treći put, na obostrano zadovoljstvo surađujem. Prošli smo scenarij nekoliko puta i uspjeli snimiti spot u jednom kadru uz osmijehe i veselje. Nakon toga uslijedilo je kupanje i druženje, pravi team building!", otkrila je Ivana.