Ivana Marić (FOTO: Goran Jakuš/Pixsell)
Ivana Marić (FOTO: Goran Jakuš/Pixsell)

Ivana Marić na svijet je donijela svoje drugo dijete. Djevojčici se najviše razveselila starija sestrica Vita Marija.


Pjevačica Ivana Marić trenutno proživljava najsretnije trenutke svog života. U nedjelju je na svijet stigla njezina druga djevojčica zanimljivog imena. Ponosni roditelji, ali i starija sestrica prinovi su nadjenuli ime Vera Monika.

Vezani članci Nives Ivanišević (FOTO: InstagramNarodniRadio) Stiže "hrpa" celebrity beba: Trudne Nives, Marijana, Jelena... Bit će i puno poznatih očeva! Ivana Marić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Ivana Marić progovorila o svojoj maloj junakinji: "Kad sve to doživiš, samo želiš da ti je dijete zdravo, ništa drugo"

"Toliko sam zaljubljena zadnja 2 dana da se zaista nisam stigla ni sjetiti društvenih mreža, objava postova i sl. Moju radost, zahvalnost, sreću i zadovoljstvo teško je opisati, Bogu hvala. No, bit će vremena za to...zasad vas samo pozdravljamo ja i moja mala, crna čupavica Vera Monika!" napisala je Ivana na svom Facebooku.

Trudnoća joj nije bila bajna, naročito ne prvo tromjesečje tijekom kojeg je zbog jakih mučinina skinula 4 kiograma i završila na infuziji.  "Bilo mi je grozno, imala sam jake mučnine, i stvarno je sretna svaka žena koja ih nije iskusila. Da ih nisam prošla s Vitom, možda bih dosad rodila petero djece. U dva mjeseca smršavjela sam četiri kilograma, s Vitom šest, ništa mi od hrane ne odgovara, sve mi smrdi, sve mi je grozno, ne mogu čak ni vodu piti. Ali, hvala Bogu, postoji infuzija, pa se spasim na jedan dan, dođem sebi, odmorim se i sve ispočetka. Očito za sve dobro i lijepo u životu treba malo propatiti", izjavila je Ivana u srpnju prošle godine.

Inače, bivša pjevačica grupe Femminem sa suprugom, fotografom Vjekom Šunjićem, već ima osmogodišnju kćer Vitu Mariju koja jedva čeka da joj malena sestrica stigne kući.

Ivana Marić (FOTO: Goran Jakuš/Pixsell)
Ivana Marić (FOTO: Goran Jakuš/Pixsell)