Njezina divota je obitelj - suprug Vjeko i kćerkica Vita već dugo pita za bracu ili seku.


Pjevačica Ivana Marić ovo je ljeto začinila novim singlom naziva ''Divota od života''. ' Preko 15 godina čekam da se to nešto meni dogodi. I mislim da sam bila jako strpljiva, pažljiva pri odabiru i pjesama i suradnika i mislim da će tek sad nekako stvari krenuti u pravom smjeru', rekla je Ivana.

 

A Ivana je itekako krenula u pravom smjeru. Ljeto je ispunila i nastupima i odmorom. Nova pjesma i videospot ugledali su svjetlo dana, a ona, kaže, sada tek vidi kako premalo cijenimo sitnice koje nas čine sretnima u životu. 'Divota od života govori upravo o ovome, znači ono- mladi smo, zdravi smo i trebamo uživat u životu maksimalno'. Njezina divota je obitelj - suprug Vjeko i kćerkica Vita. 'Prošli tjedan sam bila s mužem i kćerkicom na Dugom otoku i onako kad vidiš njiu kad skače u vodu, i kako je naučila plivati - mislim da divnije od toga ne može biti', priznala je pjevačica.

 

Stvari će se tek malo zakomplicirati na jesen. Njezina šestogodišnja kćerkica Vita na jesen će krenuti u prvi razred, pa su već počele pripreme. 'Već zadnjih godinu i pol dana ona, samo o tome priča kako će ići u školu. Čita, piše, malo je hiperaktivna i bojim se da će imat problema s koncentracijom i mirovanjem u klupi', rekla je Ivana.

No, nije Vita nemirna samo dok sjedi. Odlučno se bori i u naumu da dobije malu suigračicu u obiteljskom timu. 'Intenzivno pita za seku, i već je dogovorila sa susjedima ako bude braco, jednog dana, da ćemo se zamjenit. Oni će nama dat svoju curicu, a mi ćemo njima bracu jer oni žele bracu. Ona je sve dogovorila', otkriva Ivana.

Čini se da je ljeto pred njima začinjeno Vitinim idejama, svirkom i na kraju - slatkim odmorom.


IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.