Priznala u eteru

Pjevačica otkrila: 'Maternica mi vrišti 'HOĆU PONOVNO'!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Razmišljam jako puno o drugom djetetu. Pas je trenutačno nadomjestak za osjećaje koji se bude u meni', otkrila je pjevačica u intervjuu.

'Izađeš na propuh s mojom frizurom i onda što se dogodi, dogodi se', komentirala je Ivana Marić novi imidž za koji je zaradila brojne pohvale.

Pogledaj i ovo Eva Longoria (Foto: Getty Images) 7 mjeseci kasnije U trudnoći je dobila čak 20 kilograma, a sad se pohvalila isklesanom linijom: ''Nisam se forsirala''

Ivana je gostovala u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju gdje je predstavila novu pjesmu 'Tko si mi ti'.

>> Ivana Popović dizajnirala majice za 'ružičasti život'

'Zadovoljna sam kako se razvija moj prvi album 'Hodaj', ali ja sam ga razvila i prije nego što je album objavljen u veljači ove godine. Ovo je već sedmi singl, a za nekoliko dana snimam i spot u Kerestincu. Tamo se trenutno uređuje dvorac koji je godinama bio zapušten, a mi ćemo prvi imati priliku snimati u njemu', pohvalila se pjevačica u čiju je obitelj nedavno ušao pas, pudl Mišel, kojem je ime dala Ivanina kćerkica Vita.

'Razmišljam jako puno o drugom djetetu. Pas je trenutačno nadomjestak za osjećaje koji se bude u meni. Prije dva mjeseca moja sestra je rodila malu bebu i kad primim to dijete u ruke točno osjetim kako mi maternica vrišti hoću ponovno. Nije mi svejedno kad se sjetim svih muka koje donosi porod, ali roditi dijete nešto je najljepše na svijetu i sigurno neću ostati samo na jednom djetetu', rekla je Ivana Marić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene