Ivana Lovrić pokazala je svoju mlađu sestru, koja je po nekima čak zgodnija od pjevačice Colonije.

Galerija


Ivana Lovrić, nova pjevačica grupe Colonia, po mnogima je jedna od atraktivnijih pjevačica na našoj sceni. Iako još uvijek nije potpuno prepoznatljiva i tek treba dobiti ''patinu'', Ivana se trudi biti u medijima, ali i aktivna na društvenim mrežama.

Vezani članci Ivana Lovrić (Foto: Marko Lukunić/PIXSELL) - 4 Atraktivna pjevačica Colonije zaljubljena do ušiju: "On je taj koji presudi u nekim stvarima" Colonia osvaja svijet (FOTO: PR) Colonia osvaja svijet! Kina, Rusija, Češka... Svi slušaju ovu hrvatsku pjesmu

Tako je upravo na Instagramu Ivana odlučila sada pokazati i svoju sestru koja je po mnogima također atraktivna.

Sestra joj se zove Lucija, ima dvadeset godina, a na fotografiji na kojoj su jednako odjevene djevojke čak malo i sliče. ''Kao blizanke ste'', jedan je od komentara Ivaninih pratitelja.

''Na današnji dan prije 20 godina prestala sam biti kćer jedinica – na svijet je došla ova mala prasica. Imala sam 1000 ideja za njezino ime, ali rodila se na Svetu Lucu, pa su sve moje ideje pale u vodu (pogodite kako se zove). Eto, trenutno nažalost nismo na istoj geografskoj širini i dužini, pa stavljam ovu staru sliku (nemojte zamjeriti). Moram poželjeti svojoj kozici sretan imendan i rođendan i zahvaliti Bogu što mi je u jednoj osobi podario sestru, najbolju prijateljicu, suradnicu, najveću podršku, životnu radost… jednostavno sve'', stoji uz Ivaninu fotografiju.

Inače, Lucija je poznata vizažistica u Drnišu i već ima brojne pratitelje na društvenim mrežama.