"voli te tvoja mala"

Ivana Kovač posvetila dirljivu objavu ocu Miši za 80. rođendan: "Moja stina, moj ćaća veći od života"

Ivana Kovač - 6 Ivana Kovač - 6 In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kovač - 6 Ivana Kovač - 2 +0 Ivana Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Ivana Kovač čestitala je svom ocu Mati Miši Kovaču 80. rođendan posebnom objavom na Instagramu.

Ivana Kovač (43) posvetila je svom ocu, legendi hrvatske estrade Mati Miši Kovaču emotivnu objavu na Instagramu povodom njegova 80. rođendana. 

"Veliki 80. Velikog Čovika... Moja stina, oslonac, prijatelj, pola mene... Želim ti more zdravlja i sriće! Ljubav i mudrost već imaš. Sritan ti rođendan! Moj ćaća, veći od života! Voli te beskrajno 'Tvoja mala'", napisala je pjevačica. 

Čestitkama Miši pridružili su se mnogi Ivanini pratitelji i glazbenici, među kojima su Željko Samardžić, Mario Roth i Luka Basi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVANA KOVAČ ®🎤Singer (@ivanakovacofficial)

Inače, Ivana je nedavno za IN magazin otkrila kako će njezin otac proslaviti 80. rođendan. 

''On uvijek sa ženom slavi rođendan, tako će vjerojatno i sada. Budući da je osamdeseti, već razmišlja koga bi mogao zvati, ali mislim da će to biti krajem osmog mjeseca jer sad je ipak malo prevruće'', ispričala je. 

Bez obzira na godine, koncertima nije rekao zbogom, a onih pravih nastupa već duže vrijeme nije imala ni Ivana.

''Problem je u tome što ljudi misle da mi zarađujemo ne znam koju lovu. Ima glazbenika koji zarađuju stvarno mnogo, ali ima nas koji ne zarađujemo mnogo novca, nego onoliko da možeš živjeti normalan život. I kad ti se ta špina zatvori, nastane problem'', istaknula je. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Celebrity Ukrotila je jednog od najpoželjnijih muškaraca, a sada se pohvalila da zajedno ljetuju u Hrvatskoj: "Najbolje iskustvo u životu!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene