Baš je zgodna!

Ivana Kovač raskošnim oblinama zasjenila kolegicu koju uspoređuju s legendarnom Doris Dragović!

Ivana Kovač Ivana Kovač Miroslav Lelas/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kovač - 2 Ivana Kovač - 3 Ivana Kovač - 1 Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Kovač - 1 Ivana Kovač - 2 Ivana Kovač +6 Ivana Kovač Galerija

Ivana Kovač na Splitskom festivalu zablistala je u žutoj odjevnoj kombinaciji.

Pjevačica i kći naše glazbene legende Miše Kovača, 44-godišnja Ivana Kovač na Splitskom se festivalu pojavila u zanimljivoj kreaciji i pokazala bujni dekolte, ali i goli trbuh.

Pogledaj i ovo Ivana Kovač u emisiji Zdravlje na kvadrat Otkrila nepoznate detalje o sebi Ivana Kovač dotaknula se prošlosti i priznala da je mogla nešto drugačije napraviti: "Što je bilo, bilo je…"

U žutim prpijenim hlačama i majici s dubokim dekolteom i volanima plijenila je pozornost i pokazala formu na kojoj joj mogu pozavidjeti i dvostruko mlađe kolegice. Ovog puta Ivana je pozirala s kolegicom Lorenom Bućan koju mnogi nazivaju nasljednicom Doris Dragović. 

Ivana je i na nedavno održanom CMC festivalu u Vodicama nastupila u neobičnoj crno bijeloj dizajnerskoj kreaciji.

Radilo se o hlačama visokog struka čiji su rubovi imali debele crne crte na kojima se isticalo mnoštvo gumbića, a uz to je kombinirala kratki bijeli topić sa srebrnim metalnim detaljima krugova.

Outfit je upotpunila blejzerom koji je na rukavima sadržavao valovite nabore, a na nogama su joj se isticale crne sandale na petu.

Visoki zalizani rep, viseće srebrne romb naušnice i crveni ruž na usnama još su dodatno začinile ovu posebnu kombinaciju.

Ivana je nedavno za In magazin govorila i o svom idealnom ljetu:

''Ja ću pješačiti 20 km dalje da nađem tu jednu stijenu gdje nema nigdje nikoga i da se ja tamo mogu kupati, a nije stvar ničega nego tog osjećaja kad si ti sam na plaži u totalnom zenu i kad ne čuješ nikoga osim onog galeba koji te fiksira i s njim imaš svu komunikaciju i to je to'', otkrila je. 

Ljeto je stvoreno isključivo za uživanje.

''Stvarno više-manje hoćeš ti imat kupaći od 20-ak ili 5000 kuna to su mi uvijek bile gluposti i sad su mi gluposti. Ljudi uživajte u životu ne zamarajte se glupostima molim vas'', zaključila je Ivana Kovač.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 +13 Danijela Martinović - 3 Celebrity Danijela Martinović nježno grlila našeg mladog košarkaša, a njezin dekolte do pupka privlačio je sve poglede!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 1 Ivan Pažanin +17 Jelena Rozga Celebrity Rozga istaknula bujni dekolte u haljini s izrezom na trbuhu, na istom mjestu bio je i naš chef s kojim je povezuju već neko vrijeme!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene