Svaka čast za trud!

Hrvatica o kojoj su se raspisali svjetski mediji sad se pohvalila fotkom savršenih trbušnih mišića, evo kako je započela novi tjedan!

Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 3 +16 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll ponovno je podigla temperaturu na društvenim mrežama novim fotografijama u kompletiću istaknuvši savršeno isklesani trbuh!

Ivana Knoll ne prestaje objavljivati seksi fotografije na kojima se hvali svojim savršenim oblinama i nevjerojatno dugim vitkim nogama, ali često za oko zapne i njezin savršeno isklesani trbuh.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Kada se vraća? Zamamni atributi Ivane Knoll jedva su ostali skriveni ispod badića u kojem se izvijala u plićaku, izgleda da je sve bliže kući!

Ova atraktivna crnka objavila je dvije nove fotografije na kojima pozira u žutom kompletiću koji se sastoji od topa i uske suknje, a do izražaja itekako dolazi njezin trbuh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Mnoge djevojke ljubomorne su na njezin izgled i savršen struk i oblikovane trbušne mišiće, a sve to dokazuje i količina emotikona u obliku vatrica i s očima u obliku srca koja joj pratitelji ostavljaju u komentarima.

''Početak novog tjedna uz trbušne mišiće'', napisala je Knoll u opis i dodala emotikon koji pokazuje jezik i time dodatno odvratila pažnju na svoje tijelo.

Pozirala je na balkonu, a iza nje se vidi prekrasna vizura grada i obale Miamija.

Influencerica već neko vrijeme uživa na Floridi, a često na Instagramu dijeli i fotke i videozapise s plaža te ostalih manifestacija koje posjećuje u Miamiju, a na plaži je pozirala i u vlastitom kupaćem kostimu s prepoznatljivim uzorkom kockica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis - 4 Bruce Willis - 5 Bruce Willis - 1 Bruce Willis +5 Bruce Willis - 3 Celebrity Bruce Willis uhvaćen u javnosti nakon objave teške dijagnoze, a fotografi su ulovili i pomalo nezgodne trenutke

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dina Dragija Dina Dragija Dina Dragija - 1 Dina Dragija - 8 +13 Dina Dragija - 11 Celebrity Prelijepa zaručnica Tina Jedvaja s prijateljicama tulumari na Ibizi, pogledajte fotke razuzdane djevojačke zabave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene