Prava bomba!

Najatraktivnija navijačica u personaliziranom dresu i vrućim hlačicama uspješno prognozirala završetak finala Lige prvaka!

Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 4 Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 2 Galerija

Atraktivna Hrvatica Ivana Knoll vjerno je pratila i finale Lige prvaka, a za utakmicu je odjenula vruće kratke hlačice i dres!

Najpoznatija hrvatska navijačica i atraktivna crnka Ivana Knoll vjerno je pratila i finale Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola.

Pogledaj i ovo Modrić, Kovačić (Foto: AFP/Profimedia) Poznati uzvanici Vanja Modrić i Izabel Kovačić zasjenile i slavnu Victoriju Beckham na vjenčanju godine

Knoll je za utakmicu imala poseban outfit pa je tako odjenula vruće kratke hlačice i ponosno istaknula guzu na fotkama, a odjevnu kombinaciju upotpunila je personaliziranim dresom Real Madrida s brojem 69 i prezimenom Knoll.

Ivana, nažalost, nije bila na utakmici u Parizu, ali je sve budno pratila iz svog doma.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

U opis fotografije napisala je poznatu španjolsku frazu kojom navijači podržavaju igrače Real Madrida ''Hala Madrid'' te nadodala emotikon pehara.

Njezina prognoza je bila točna pa je tako Real pobijedio Liverpool rezultatom 1-0, a navijače i pratitelje ovog nogometnog spektakla Ivana je itekako potaknula na praćenje utakmice.

''Nevjerojatne noge!'', ''Super vruće'', neki su od već uobičajenih komentara na Ivaninim fotkama, a jedan koji se posebno istaknuo je onaj stranog obožavatelja koji je Ivanu prozvao anđelom.

''Ti si najljepši anđeo koji je pao s neba na zemlju!'' napisao je pratitelj, a mnogi bi se s ovime i složili, iako su Ivanine fotke često prava suprotnost od anđeoskih - vragolaste i seksi.

Knoll se nedavno vratila iz Miamija u kojem je provela nekoliko tjedana, a obožavateljima je svakodnevno pokazivala kako uživa u prirodnim ljepotama Floride te kakva je atmosfera na najposjećenijim festivalima svijeta poput Coachelle.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana je svojim pratiteljima čak i dala ideju objavivši fotografiju sa Jet-Ski-ja na Miamiju, a u opis fotografije je napisala: ''Ako trebate pozadinu za mobitel…'' s obzirom da je guzu izložila u jednodijelnom kupaćem kostimu, a u pozadini se vidi prekrasan zalazak sunca i vizura Miamija.

Poznati balkanski glazbenik Gastozz komentirao je fotografiju i nasmijao pratitelje: ''Tek sad vidim ovo gore Miami Florida'', a neki od obožavatelja našalili su se i mogu li dobiti prijevoz Jet-Skijem.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Jeričević i Filip Tonković - 4 Paula Jeričević i Filip Tonković - 1 Paula Jeričević i Filip Tonković - 3 Paula Jeričević i Filip Tonković - 5 +29 Paula Jeričević i Filip Tonković - 2 Celebrity Prije dva dana se udala, a danas je gledamo u finalu hit-showa: Pogledajte nestvarno lijepe fotke s vjenčanja!

1/51 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Petar Grašo - 1 Maja Šuput i Petar Grašo - 2 Maja Šuput - 1 +46 Maja Šuput - 2 Celebrity Naš nogometaš uzeo Maji Šuput mikrofon iz ruke, objavila je video: ''Ako sam ovo preživjela''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene