Pozadina u prvom planu

Naša najljepša navijačica uzburkala strasti u Egiptu, rijetki mogu odoljeti ovakvim prizorima: "Habibi se uklopila"

Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Knoll (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Knoll na Instagramu je objavila vruće fotografije iz Egipta, a najviše lajkova dobila je za one na kojima pozira u minijaturnim badićima.

Otkako ponosno nosi titulu najljepše hrvatske navijačice, Ivana Knoll ne prestaje intrigirati i častiti svoje obožavatelje provokativnim izdanjima, kojima stvarno malo toga ostavlja mašti.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Ivana je proteklih nekoliko dana provela u Egiptu, a koliko joj je bilo lijepo, pohvalila se svojim pratiteljima na Instagramu. Prikupila je desetke tisuća lajkova izdanjima u bikiniju, i to onima na kojim se u prvom planu našla njezina bujna pozadina u bikiniju s tangicama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

"Srce mi se trese", "Kakva ljepotica", "Savršena figura", "Predobra da bi bila istinita", "Prelijepo izgledaš", "Boginjo", "Moj tip žena", "Ja mislim da ništa na ovom svijetu ne postoji ljepše od tebe", "Ti si kraljica Hrvatske", "Najbolja guza, uživaj", "Wooow, bomba", "Nevjerojatna kraljica plaže s divnim osmijehom i vitkim tijelom", "Tebe kad šeik vidi, ti si milijarderka", samo su neki od tisuća komentara koje je dobila.

Ivanu je na Instagramu prije nekoliko dana zapratilo 400 tisuća ljudi, što je proslavila u svom stilu, također pozirajući u bikiniju s tangama. Pažnju domaće, ali i šire javnosti privukla je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine kada je naša nogometna reprezentacija osvojila srebro. Nakon toga pokrenula je svoju liniju kupaćih kostima s hrvatskim kockicama, a pred kraj prošle godine se okušala i u glumačkim vodama u epizodnoj ulozi mlade babe Bebe u hit-seriji Nove TV "Dar Mar"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) +3 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Celebrity Ima 46 godina, a plažom je prošetala u badiću koji teško da bi obukle i upola mlađe od nje, no nju nije briga što drugi misle

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene