nešto je zaboravila...

Naša najpoznatija navijačica nikad provokativnijim fotkama dovela društvene mreže do usijanja: "Gdje je ostatak badića?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Knoll na Instagramu je objavila fotografije sa Sejšela na kojima pozira bez jednog dijela kupaćeg kostima.

Ivana Knoll domaćoj javnosti postala je poznata tijekom Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine kada je stekla nadimak naše najseksi navijačice.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Od tada joj ne prestaje rasti popularnost na društvenim mrežama gdje često dijeli svoje golišave fotke, a sada je potvrdila da se po tom pitanju ništa neće promijeniti ni u novoj godini.

Ivana je objavila fotografije sa Sejšela na kojima zavodljivo pozira u plićaku, a njezini pratitelji su odmah primijetili da joj nešto nedostaje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Gdje je ostatak badića?", "Zaboravila si obući donji dio kostima", "Blago fotografu", nizali su se komentari u sličnom stilu, a fotke su skupile i preko 20 tisuća lajkova.

Ivana se sa Sejšela javila i u još nekoliko golišavih ljetnih izdanja, koje možete pogledati u našoj galeriji, a za svoj izgled je ispod fotki dobila same komplimente.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: AFP) +0 Madonna (Foto: AFP) Celebrity Mrzovoljna diva bez trunke šminke se pojavila u lunaparku s 36 godina mlađim dečkom, očito je da joj ništa nije bilo po volji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene