Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll pokazala je raskošan dekolte.

Galerija


Ivana Knoll, koja se proslavila tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kao strastvena navijačica naše reprezentacije, u međuvremenu je pokrenula liniju kupaćih kostima s kockicama, koje sama i promovira.

Vezani članci Dua Lipa (Foto: Profimedia) Ovo se zove suptilno izbaciti poprsje, ali opet tako da svi gledaju u njega Ivana Knoll (Foto: Instagram) Džungla Balija probudila je Amazonku: Mikro badići jedva su ukrotili obline naše poznate dame

Zanosna crnka donedavno je uživala na Baliju pa na društvenim mrežama još uvijek objavljuje vruće fotke sa svojeg putovanja. 

Ljepotica je tako pozirala u bazenu punom ruža, pod vodopadima kao Amazonka i kao prava božica džungle u bazenima s pogledom na prašumu. Iako su sve zamamne, najnovija objava zapalila je društvene mreže i izazvala lavinu komentara.

Naime, Knoll je poznata po fotkama svoje stražnjice, no ovog je puta u fokus odlučila staviti nešto drugo - svoje grudi. U crnom bikiniju ljepotica je pozirala uz majmunčića, a za taj je selfi u manje od 24 sata dobila skoro 4000 lajkova. 

"Tko je ljepši?", napisala je Ivana uz opis svoje fotografije, a obožavatelji su joj pohrlili reći kako je njezina ljepota nestvarna. Poručili su joj kako je prekrasna te da je prava ljepotica, a neki su se i šalili kako im je majmunčić ljepši od nje. 

"Blago tom majmunu", zaključio je jedan pratitelj i dao do znanja koliko bi rado bio u društvu naše seksi navijačice. 

Martina ovu pjevačicu više nikad ne želi čuti, sablaznila je i gledatelje, a evo što ona kaže o svom nastupu