Ivana Knoll obitelji iz Petrinje poklonila je kamp-kućicu.

Galerija


Domaća influencerica i dizajnerica Ivana Knoll, poznata i kao najljepša hrvatska navijačica, odlučila je pomoći unesrećenim stanovnicima Petrinje osiguravajući im sigurni privremeni smještaj.

Vezani članci Dar Mar - Prva uloga Ivane Knoll Najpoznatija hrvatska navijačica otkrila što se zapravo krije iza njezine ljubavi prema nogometu i sportu Ivana Knoll - 8 Najvatrenija hrvatska navijačica pozirala u minijaturnim tangicama, ubrzo se oglasila njezina majka

Naime, 28-godišnja Ivana je zajedno sa svojim dečkom i njegovim bratom kupila kamp-kućicu i dostavila je jednoj obitelji koja je u potresu ostala bez svoga doma.

"Ovo su Sanela, Martina, Đurđica i Valentina, izgubile su dom kao i mnogi drugi u strašnom potresu koji se dogodio jučer. Nikad me ništa nije dirnulo kao njihovo veselje i suze za kamp-kućicu koju smo im poklonili da im bude privremeni dom jer ne mogu napustiti mjesto zbog stoke o kojoj se moraju brinuti. Srce mi se slama zbog svih poginulih, siromašnih i onih koji su bez svog doma. Nažalost, pojavili su se mnogi lažni računi za donaciju, pa je najbolje da odete direktno kao što smo mi i ustupite pomoć da znate da je došlo u prave ruke. Bože, pomozi nam svima u ovoj teškoj godini. Čuvajte se", napisala je Ivana uz objavljene fotografije iz Petrinje.

U komentarima su joj se javile tisuće njezinih pratitelja iz cijelog svijeta i pohvalile njezin potez, ali i poslale poruke podrške svima u Hrvatskoj.

"Bravo i neka se nikad više ne ponovi ovako nešto", "Svaka čast, odsad si moj broj jedan", "Ovo je jako lijepo Ivana", "Svaka čast na humanoj gesti", "Cijela Europa je s Hrvatskom, čuvajte se", "Osim što si predivna izgledom, još si i tako dobrog i nježnog srca", "Šaljem vam ljubav i molitve iz Indije". 

2020. godinu pamtit ćemo po odlascima velikih imena iz domaćeg i stranog javnog života, svih smo ih se prisjetili