Apelira i upozorava

Ivana Knoll osigurala privremeni dom obitelji iz Petrinje: "Nikad me ništa nije dirnulo kao njihovo veselje i suze"

Dar Mar - Prva uloga Ivane Knoll Dar Mar - Prva uloga Ivane Knoll In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dar Mar - Prva uloga Ivane Knoll Dar Mar - Prva uloga Ivane Knoll Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) +0 Ivana Knoll (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Knoll obitelji iz Petrinje poklonila je kamp-kućicu.

Domaća influencerica i dizajnerica Ivana Knoll, poznata i kao najljepša hrvatska navijačica, odlučila je pomoći unesrećenim stanovnicima Petrinje osiguravajući im sigurni privremeni smještaj.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Naime, 28-godišnja Ivana je zajedno sa svojim dečkom i njegovim bratom kupila kamp-kućicu i dostavila je jednoj obitelji koja je u potresu ostala bez svoga doma.

"Ovo su Sanela, Martina, Đurđica i Valentina, izgubile su dom kao i mnogi drugi u strašnom potresu koji se dogodio jučer. Nikad me ništa nije dirnulo kao njihovo veselje i suze za kamp-kućicu koju smo im poklonili da im bude privremeni dom jer ne mogu napustiti mjesto zbog stoke o kojoj se moraju brinuti. Srce mi se slama zbog svih poginulih, siromašnih i onih koji su bez svog doma. Nažalost, pojavili su se mnogi lažni računi za donaciju, pa je najbolje da odete direktno kao što smo mi i ustupite pomoć da znate da je došlo u prave ruke. Bože, pomozi nam svima u ovoj teškoj godini. Čuvajte se", napisala je Ivana uz objavljene fotografije iz Petrinje.

U komentarima su joj se javile tisuće njezinih pratitelja iz cijelog svijeta i pohvalile njezin potez, ali i poslale poruke podrške svima u Hrvatskoj.

"Bravo i neka se nikad više ne ponovi ovako nešto", "Svaka čast, odsad si moj broj jedan", "Ovo je jako lijepo Ivana", "Svaka čast na humanoj gesti", "Cijela Europa je s Hrvatskom, čuvajte se", "Osim što si predivna izgledom, još si i tako dobrog i nježnog srca", "Šaljem vam ljubav i molitve iz Indije". 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kobe Bryant (Foto: Getty) In memoriam 2020. Kirk Douglas (Foto: AFP) Vera Zima - 1 +0 In memoriam 2020. Celebrity 2020. godinu pamtit ćemo po odlascima velikih imena iz domaćeg i stranog javnog života, svih smo ih se prisjetili

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene