navijačka opravica

Najpoznatija hrvatska navijačica nije propustila utakmicu Hajduka, a na Poljud je stigla u bijelim krpicama!

Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll Ivana Knoll i Sara Lizatović - 3 Ivana Knoll - 5 +19 Ivana Knoll - 4 Galerija

Ivana Knoll na Instagramu se javila s Poljuda gdje je u bijelom topiću i vrućim hlačicama navijala za Hajduk na utakmici protiv Vitorija Guumaraesa.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll nije propustila utakmicu Hajduka i portugalskog Vitorija Guumaraesa u Splitu.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

S Poljuda se javila na svojem Instagramu gdje se pohvalila svojom navijačko opravicom, odnosno bijelim topićem i vrućim hlačicama iste boje, čime je jasno dala do znanja da je došla podržati Hajduk.

Ivanu je i u mnoštvu navijača bilo teško neprimijetiti, a još je jednom pokazala da baš u svakoj prigodi voli i može izgledati seksi. Njezine fotke s utakmice na kojoj je Hajduk odnio pobjedu, pogledajte u galeriji.

Ivana Knoll domaćoj javnosti postala je poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada je zdušno bodrila Vatrene i zaradila nadimak naše najseksi navijačice. Od tada joj je znatno porasla i popularnost na Instagramu gdje sada broji preko pola milijuna pratitelja.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Aisleyne Horgan-Wallace - 3 Aisleyne Horgan-Wallace - 5 Nicola McLean Amy Day +10 Francine Lewis Zanimljivosti Prava parada raskošnih dekoltea: Ovako bujne obline ne viđaju se svaki dan, a pogotovo ne na istom mjestu!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun - 5 +2 Snježana Mehun Celebrity Seksi kupaći kostim Snježane Mehun teško će biti nadmašiti, pokriveni su samo ključni dijelovi, a ostatak je potpuno proziran!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene