Ivana Knoll zaključila je kako će naši nogometaši danas pobijediti Englesku, a podršku reprezentaciji u seksi izdanju je poslala i Nives Celzijus.

Galerija


Ivana Knoll već neko vrijeme nosi titulu najvatrenije hrvatske navijačice, a utakmicu Engleske i Hrvatske prati s najvećim žarom dosad. Uoči utakmice videom je poslala poruku podrške našoj reprezentaciji, a pokazala je i što misli o engleskim igračima.

Vezani članci Nives Celzijus - 1 Nives pozirala u skroz mokroj haljini pa fanovima postavila jedno pitanje, ali nije im bilo nimalo lako odgovoriti Nives Celzijus - 3 Nives se skinula samo u kratke hlače te objavila i zamamni video, a za to je odabrala neobičnu lokaciju

"Srknut cemo ih danas kao English čaj za doručak", napisala je Knollna Instagramu, a mnogi pratitelji složili su se s njom. Na sebi je imala izazovni kupaći kostim koji je više otkrivao nego skrivao, a sudeći po njezinim reakcijama, pripreme za utakmicu uz bazen jako su joj prijale.

Seksi podršku reprezentaciji na Instagramu je poslala i Nives Celzijus. "Verified
A danas i sunčanje u prigodnim bojama... Gdje vi gledate tekmu?", napisala je uz fotografije na kojima pozira u badiću. Javila joj se i Knoll, koja joj je napisala da je predivna.

Obje dame bile su u badićima s uzorkom crvenih i bijelih kockica, a nitko se nije bunio na njihova golišava izdanja.

Lidija i Žanamari priredile seksi show u Vodicama: Bilo je tu vrućih dodira, a pogled je bilo teško skinuti i s njihovih haljina!

Kraljica Elizabeta usred svečanog ručka zamahnula mačem, pogledajte kako su reagirale Camilla i Kate