Ivana Knoll i Nives Celzijus upoznale su se na jednom snimanju i otad su nerazdvojne.

Galerija


Prije nekoliko dana Ivana Knoll i Nives Celzijus zapalile su Instagram zajedničkom fotografijom.

Vezani članci Nives Celzijus (Foto: Instagram) Oduševljena Nives Celzijus na Sevkin koncert u Beogradu stigla s ubojitim dekolteom i u mini haljini Ivana Knoll (Foto: Instagram) Džungla Balija probudila je Amazonku: Mikro badići jedva su ukrotili obline naše poznate dame

Najseksi hrvatska navijačica te naša pjevačica, spisateljica i bivša natjecateljica "Plesa sa zvijezdama" bile su u prekrasnoj Istri u kojoj su snimile fotografiju odjevene u kockaste badiće iz kolekcije crnokose Ivane.

"Lolek i Bolek. Mi smo sad u dilemi jesam li ja Lolek ili Bolek? Koji je zapravo mali buckić?" napisala je Nives uz objavu.

Obožavatelji su joj u komentarima vrlo brzo poručili da su obje prelijepe i da ne bi trebale binuti o kilama.

A djevojke su sada objavile još jednu zajedničku fotografiju te ponovno zapalile društvene mreže besprijekornim izgledom.

"Kad se mi 'skonektiramo', internet se diskonektira", poručila Ivana pored fotografije na kojoj poziraju u CROkinijima okrenute leđima.

"Koliko ste vas dvije jake ribe", samo je jedan od komentara koji im je upućen, a niti drugi obožavatelji nisu skrivali oduševljenje viđenim.

Cure su se upoznale na jednom snimanju te se otad druže. 

Šokirala je ledenim licem prepunim botoksa, a sad pogled skriva iza naočala

VIDEO: Stipe Miočić žestokim nokautom vratio pojas UFC prvaka i možda poslao Cormiera u povijest!