Ivana Kindl progovorila o situaciji na estradi prilikom promocije svoje nove pjesme.


'Ovu smo pjesmu Alen Križaj i ja napravili još prije dvije godine i čuvali smo je. Znali smo da je idealna za Zagrebački festival, da ju izvedem uz orkestar', rekla je Ivana Kindl na promociji nove pjesme 'Sada znaš' u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'
na Narodnom radiju.

Otkrila je kako će na festivalu 16. siječnja nastupiti u kratkoj haljinici modnog dvojca Poison Flowers. 'Sve je spremno, samo da glas bude u redu.'

Uvijek imam tremu pred nastup, počinje mi probava raditi. Još nisam našla recept kako to pobijediti', priznala je pjevačica, koja nakon nekoliko balada priprema bržu pjesmu i to već za proljeće.

Otkrila je i što sada zna, a nije znala prije.

Vezani članci Ivana Kindl Ivana Kindl promijenila je imidž i progovorila o mentalnom zdravlju: ''Žalosno je da se više volimo skrivati nego pričati o tome'' Slika nije dostupna VIDEO Duet sa Severinom ili Rozgom? Pogledajte kako je pjevačica reagirala!

Ivana Kindl: 'Najbolje se osjećam kada pjevam o nesretnoj ljubavi'

'Trinaest sam godina na sceni i još uvijek učim. Prije sam sve idealizirala, a onda se razočaraš. Na estradi ima svega, i loših ljudskih odnosa i podmetanja, ali sam s vremenom očvrsnula. Naučila sam da nekad treba držati jezik za zubima', kaže Ivana, kojoj je s godinama priznaje sve manje stalo do para, a na svojim je nastupima popravila način komunikacije i s godinama naučila kako se opustiti na sceni.

'Shvatila sam i da prava ljubav nije potrošna. Dugo sam u vezi s jednim muškarcem, pa sad mogu reći da znam kakvi mi muškarci pašu – moraju biti pravi muži', kaže pjevačica, koja se priznaje često opekla u izboru prijatelja.

'Lakovjerna sam i previše sam vjerovala svakome. Zato danas želim raditi ono što mi je gušt i s ljudima koji mi odgovaraju, a ne biti dostupna na sve strane', kaže Kindlica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook