Ivana Kindl progovorila je o vlastitoj borbi s depresijom i prekidu ljubavne veze s Alanom Križajem nakon 15 godina.

Galerija Ivana Kindl - 1 Ivana Kindl - 4 Ivana Kindl - 5 +22 Ivana Kindl - 3

Pjevačica Ivana Kindl odlučila je iskreno progovoriti o teškim danima kroz koje prolazi i vlastitoj borbi s depresijom, kao i prekidu dugogodišnje ljubavne veze.

Vezani članci Ivana Kindl (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Ivana Kindl hrabro progovorila o najtežem životnom razdoblju: ''Kad sam htjela zauvijek zaspati, potražila sam pomoć'' Ivana Kindl (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Progovorila o partneru, ali i depresiji! Sprema li to Ivana Kindl vjenčanje?

"Depresija je danas najčešća bolest, ali se i dalje premalo pažnje posvećuje mentalnom zdravlju. Ljudi ponekad nisu svjesni da mentalno zdravlje utječe i na fizičko, boje se priznati da pate od depresije ne bi li bili stigmatizirani. Ja sam ekstrovert po prirodi i to me izvlači jer ništa ne zadržavam u sebi, a psihologa posjetim povremeno", izjavila je Ivana za Slobodnu Dalmaciju.

Dodala je i da koristi antidepresive, koji su joj od velike pomoći.

"Ja sam se uvjerila da pomažu, koristim ih, samo treba pogoditi terapiju i čekati neko vrijeme da počnu djelovati. Antidepresivi pomažu jer dižu hormone sreće koje nismo sami u stanju zbog kemijskog disbalansa u mozgu. No najvažnije je puno raditi na sebi, razgovarati i čitati korisne literature", zaključila je pjevačica.

Ivana je nedavno prekinula dugogodišnju vezu s Alenom Križajem, s kojim je provela 15 godina.

"Svaki prekid teško padne, s vremenom stvari sjednu na svoje mjesto tek kad sve posložiš u glavi. Sada mi definitivno odgovara samački život, no i dalje vjerujem u ljubav", priznala je Ivana.

Ne odvaja se od djevojke mlađe 46 godina, a ljubav joj je izrazio i čudnovatim poklonom za koji je izdvojio pozamašnu svotu! Roberto Cavalli, Lina Nilson Roberto Cavalli i Sandra Nilsson - 1 Roberto Cavalli i Lina Nilson - 2 +21 Roberto Cavalli i Lina Nilson - 1

Bujna ljepotica bacila je slavnog nogometaša u drugi plan, a ni on nije mogao skrenuti pogled s nje! Lionel Messi i Antonela Roccuzzo s djecom - 3 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo s djecom - 4 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo s djecom - 1 +26 Antonela Roccuzzo i Lionel Messi - 7

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju