Što vi kažete?

Svi pričaju o odabiru obuće Ivane Kekin za Sabor, udobna kombinacija u koju je uskočila po nekima je previše ležerna

Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 2 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kekin - 2 Mile i Ivana Kekin - 3 Mile Kekin (FOTO: Marta Stupin) +0 Mile Kekin (FOTO: Pixsell) Galerija

Ivana Kekin u Saboru se pojavila u ležernoj odjevnoj kombinaciji, a mnogi komentiraju kako je ipak bila prejednostavna.

Predsjednica Nove Ljevice, 38-godišnja Ivana Kekin, ovoga je tjedna iznenadila mnoge svojom odjevnom kombinacijom koju je odabrala za odlazak u Sabor. Naime, zastupnica se u srijedu u Saboru pojavila u tenisicama.

Pogledaj i ovo Ivana Kekin - 1 primjereno ili ne? Supruga Mile Kekina iznenadila odjevnom kombinacijom kakva se u Saboru ne viđa često!

Na sebi je imala ležernu kombinaciju, udobni džemper, crvene hlače, a mnogi su komentirali kako je njezin stil bio ipak malo prejednostavan za odlazak u Sabor, i to zbog tenisica. Kekin ne odustaje od svojeg stila ni u službenim trenucima, a na kritike se ne obazire.

Ivana je inače već 15 godina u braku s glazbenikom Milom Kekinom, pjevačem benda Hladno pivo, s kojim je dobila dvoje djece. Mnogi su se iznenadili kada su objavili da zajedno ulaze u politiku, a Ivana je još onda govorila kako joj je dosadilo samo gledati i komentirati da stanje u Hrvatskoj postaje sve lošije.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić - 6 Celebrity Franka progovorila o braku s Ćorlukom pa spomenula i svekrvu: "Sada mi je jasno što su mi govorile prijateljice"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus izgleda seksi i u pregači, pogledajte izdanje zbog kojeg je dobila zanimljiv nadimak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene