Ivana Isabella Grdić iznenadila je Mateja Mlađenovića i prešla u njegov tim djevojaka.

Galerija


Voditeljica Irina sazvala je roditeljski sastanak s mamama i tatom Milom na kojem su razgovarali o djevojkama iz svojih tabora.

Vezani članci Josip Kotlar (Foto: Instagram) Domaći miljenik žena otkrio da mu je inboks pun sočnih ponuda: "To si i htio, zar ne?" Bruno Filipović i Martina (Foto: Nova TV) Bruno iz showa izašao čiste savjesti: "Mislim da nikome nisam davao lažnu nadu"

Mama Suzana od Irine je saznala za konflikt Anje i Patricije.

"Najviše problema ima u mojoj grupi. Moram razriješiti situaciju i doznati što se dogodilo između Anje i Patricije", odlučna je mama Suzana.

Tata Mile bio je najmanje pričljiv, no kako kaže, kada je čuo probleme drugih majki, on je sa svojim djevojkama presretan. Na samom kraju sastanka Irina je obznanila mami Dubravki da djevojka Ivana Isabella iz Josipova tima želi prijeći k Mateju, ali i mami Ljiljani da u njihov tim stiže nova djevojka.

"Neka se napravi neka pomutnja. Kupljeno!" oduševljena je mama Dubravka, kao i mama Ljiljana, koja se nada da će se Ivana Isabella svidjeti njezinu sinu.

"Laska mi da želi baš mene cura iz Josipova tabora, ali to mi je još dodatan teret", komentirao je Matej.

Nakon dugog iščekivanja Maja je konačno dočekala svoj spoj s Matejem.

"Sve su cure bile na spoju, samo ja nisam. Čekam već danima i nikad ništa od toga", kazala je Maja te uzela stvari u svoje ruke i krenula u napad. Spoj je protekao dobro, a Matej je čak imao priliku čuti i Majinu poeziju. No na pitanje kako ju Matej doživljava te na odgovor kao prijateljicu, Maja je ostala razočarana.

"Jedan dio mene bitno je razočaran, a drugi dio mene kaže da ako se nešto dogodio, da bi moglo biti nešto više", kazala je Maja.

Osim spoja s Majom, Matej je imao i spoj s Isabellom, koju je kasnije poveo kući i upoznao s ostalim djevojkama.

"Pao je kamen sa srca. Sad mi se čini da je pun pogodak, da je dobro da sam prešla", komentirala je Isabella, čiji je izlazak poprilično iznenadio djevojke, a najoštrija na riječima bila je Korina: "Malo bi s jednog cvijeta na drugi cvijet, pa je rekla da bi čak i na treći."