Nova drama!

Šok i nevjerica: Ivana Isabella jednim potezom napravila pravu pomutnju među djevojkama

Ženim sina (Foto: Nova TV) Ženim sina (Foto: Nova TV) Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ženim sina (Foto: Nova TV) Ženim sina (Foto: Nova TV) Ženim sina (Foto: Nova TV) Ženim sina (Foto: Nova TV) Ivana Isabella Grdić i Josip Kotlar (Foto: Instagram) +0 Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Isabella Grdić iznenadila je Mateja Mlađenovića i prešla u njegov tim djevojaka.

Voditeljica Irina sazvala je roditeljski sastanak s mamama i tatom Milom na kojem su razgovarali o djevojkama iz svojih tabora.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ženim sina vraća se na male ekrane - 13 Koja je ona prava? Show ''Ženim sina?'' večeras na malim ekranima: Saznajte detalje treće sezone!

Mama Suzana od Irine je saznala za konflikt Anje i Patricije.

"Najviše problema ima u mojoj grupi. Moram razriješiti situaciju i doznati što se dogodilo između Anje i Patricije", odlučna je mama Suzana.

Tata Mile bio je najmanje pričljiv, no kako kaže, kada je čuo probleme drugih majki, on je sa svojim djevojkama presretan. Na samom kraju sastanka Irina je obznanila mami Dubravki da djevojka Ivana Isabella iz Josipova tima želi prijeći k Mateju, ali i mami Ljiljani da u njihov tim stiže nova djevojka.

"Neka se napravi neka pomutnja. Kupljeno!" oduševljena je mama Dubravka, kao i mama Ljiljana, koja se nada da će se Ivana Isabella svidjeti njezinu sinu.

"Laska mi da želi baš mene cura iz Josipova tabora, ali to mi je još dodatan teret", komentirao je Matej.

Nakon dugog iščekivanja Maja je konačno dočekala svoj spoj s Matejem.

"Sve su cure bile na spoju, samo ja nisam. Čekam već danima i nikad ništa od toga", kazala je Maja te uzela stvari u svoje ruke i krenula u napad. Spoj je protekao dobro, a Matej je čak imao priliku čuti i Majinu poeziju. No na pitanje kako ju Matej doživljava te na odgovor kao prijateljicu, Maja je ostala razočarana.

"Jedan dio mene bitno je razočaran, a drugi dio mene kaže da ako se nešto dogodio, da bi moglo biti nešto više", kazala je Maja.

Osim spoja s Majom, Matej je imao i spoj s Isabellom, koju je kasnije poveo kući i upoznao s ostalim djevojkama.

"Pao je kamen sa srca. Sad mi se čini da je pun pogodak, da je dobro da sam prešla", komentirala je Isabella, čiji je izlazak poprilično iznenadio djevojke, a najoštrija na riječima bila je Korina: "Malo bi s jednog cvijeta na drugi cvijet, pa je rekla da bi čak i na treći."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene