Hoće li joj uspjeti?

Upoznajte seksi "curu od skandala" koja se bacila u borbu za osvajanje srca zgodnog Zadranina

Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) +0 Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Isabella Grdić jedna je od natjecateljica showa "Ženim sina?" koja se bori za naklonost zgodnog Josipa Kotlara.

Show "Ženim sina?" primamio je niz seksi mladih djevojaka koje se žele izboriti za srca četvorice kandidata. Jedna od njih je i Ivana Isabella Grdić, koja je svoju pažnju usmjerila na Josipa Kotlara, zgodnog Dalmatinca koji osvaja šarmom i mišićima koje svakodnevno teše u teretani. 

Pogledaj i ovo Irina Čulinović opet ženi sinove Pomaže drugima pronaći ljubav pred kamerama, no sama je ne bi tražila na ovakav način: "To je možda čudno…"

Lijepa Ivana odlučila je okušati sreću i pokušati osvojiti Josipovo srce, a već je na dobrom putu jer je njegovu majku Suzanu zaintrigirala činjenicom da želi naučiti plesati trbušni ples. 

Ivana Isabella inače je glazbenica te se aktivno bavi pjevanjem. Snimila je nekoliko pjesama, poput "Lutke" i "Cure od skandala", a u slobodno vrijeme bavi se i plesom. Tako ova vrckava mlada dama pleše argentinski tango i ostale latino plesove, a okušala se i u plesu s vatrom. 

Ova rođena Vukovarka prije se bavila plesom oko šipke, a priznaje i kako joj se dečki znaju često javljati putem društvenih mreža i pozivati je na spojeve. To ne čudi s obzirom na obilje izazovnih fotografija na njezinu profilu na Instagramu. 

Ova ljepotica do sada nije bila spremna za ozbiljnu vezu, no smatra kako bi upravo u "Želim sina?" mogla pronaći svoju srodnu dušu u Josipu. 

Hoće li uspjeti šarmirati svog odabranika i njegovu majku, uskoro ćemo saznati u epizodama koje slijede, a do tada više o showu "Ženim sina?" čitajte ovdje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene