Ivana Isabella Grdić jedna je od natjecateljica showa "Ženim sina?" koja se bori za naklonost zgodnog Josipa Kotlara.

Galerija


Show "Ženim sina?" primamio je niz seksi mladih djevojaka koje se žele izboriti za srca četvorice kandidata. Jedna od njih je i Ivana Isabella Grdić, koja je svoju pažnju usmjerila na Josipa Kotlara, zgodnog Dalmatinca koji osvaja šarmom i mišićima koje svakodnevno teše u teretani. 

Vezani članci Matej Mlađenović i Korina (Foto: Nova TV) Korini se izgubio svaki trag: Izbivala je cijelu noć, a kad se ujutro pojavila, suočila se s Matejem Ženim sina (Foto: Nova TV) Šok i nevjerica: Ivana Isabella jednim potezom napravila pravu pomutnju među djevojkama

Lijepa Ivana odlučila je okušati sreću i pokušati osvojiti Josipovo srce, a već je na dobrom putu jer je njegovu majku Suzanu zaintrigirala činjenicom da želi naučiti plesati trbušni ples. 

Ivana Isabella inače je glazbenica te se aktivno bavi pjevanjem. Snimila je nekoliko pjesama, poput "Lutke" i "Cure od skandala", a u slobodno vrijeme bavi se i plesom. Tako ova vrckava mlada dama pleše argentinski tango i ostale latino plesove, a okušala se i u plesu s vatrom. 

Ova rođena Vukovarka prije se bavila plesom oko šipke, a priznaje i kako joj se dečki znaju često javljati putem društvenih mreža i pozivati je na spojeve. To ne čudi s obzirom na obilje izazovnih fotografija na njezinu profilu na Instagramu. 

Ova ljepotica do sada nije bila spremna za ozbiljnu vezu, no smatra kako bi upravo u "Želim sina?" mogla pronaći svoju srodnu dušu u Josipu. 

Hoće li uspjeti šarmirati svog odabranika i njegovu majku, uskoro ćemo saznati u epizodama koje slijede, a do tada više o showu "Ženim sina?" čitajte ovdje