Ivana Delač ostvarila je uspješnu poslovnu karijeru, no u privatnom životu trenutno prolazi kroz teško razdoblje.

Galerija


Bivša Miss Universe Ivana Delač laskavu titulu ponijela je 2003. godine, nakon čega je ostvarila uspješnu karijeru u svijetu mode i manekenstva. Diplomirala je na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te je uspješno pokrenula projekt Riječke stepenice koji je ove godine doživio 12. izdanje.

Vezani članci Monika Kravić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić opet ljubi: U vezi je s uglednim odvjetnikom i jednim od najpoželjnijih domaćih neženja Courtney Stodden i Doug Hutchinson Oženio se 16-godišnjakinjom kad je imao 50 godina, tim potezom uništio si je karijeru, pa danas žali zbog učinjenog

I dok su joj na poslovnom planu cvijetale ruže, Ivani u privatnom životu nije sve teklo glatko već su ga obilježili problemi, piše Story. Tako je nakon 13 godina zajedničkog života sa suprugom Ivicom Đolom, prije dva mjeseca predala zahtjev za razvod i to nakon njegovih problema sa zakonom.

"Nakon što je Ivica pritvoren prije gotovo četiri mjeseca, otvorila sam paralelni svemir informacija za koje nisam uopće znala. Iz poštovana prema našem sinu i obiteljima ne bih željela ulaziti u detalje pravosudnih postupaka bivšeg supruga niti o njima ikada javno govoriti. Nemam ništa s tim i teško mi je čitati svoje ime u raznim senzacionalističkim novinskim člancima", izjavila je Ivana u intervjuu za Story.

Ivana se s 12-godišnjim sinom Noom preselila u novi dom i sama brine o njemu, pokušava pronaći mir nakon burnog životnog razdoblja.

"Noa je vrlo inteligentan i razuman, puno razgovaramo i stalno smo zajedno. Između nas nema tabua, o svemu možemo otvoreno pričati. Odličan je u školi u nastojati ćemo da se ova situacija ne odrazi na daljnje školovanje", otkrila je Ivana za Story, dodajući kako će sina pokušati maksimalno zaštiti.