Sretna je!

Bivša Miss Universe Hrvatske otkrila nam je zašto će 2019. pamtiti kao dobru unatoč teškim trenucima

Ivana Delač Ivana Delač Anamaria Batur/DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Delač Ivana Delač Ivana Delač (FOTO: Instagram) Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Delač (Foto: Zvonimir Ferina) Ivana Delač (Foto: PR) Ivana Delač (Foto: Marcela Pezo) Ivana Delač (Foto: PR) +0 Ivana Delač (Foto: IN Magazin) Galerija

Ivana Delač osvrnula se na ovu godinu i otkrila nam gdje će i s kime provesti božićne blagdane.

Ova godina je bila poprilično burna i emotivna za bivšu Miss Universe Hrvatske Ivana Delač, no ipak ona će ju pamtiti kao sretnu i lijepu".

"Pa 2019. godina je za mene bila godina velikih promjena, živim sama sa djetetom i nekako sam se morala priviknuti na tu novu situaciju. Srećom pa je sve uspjelo baš onako kako sam i priželjkivala i sretna sam što je 2019. godina bila, ne možda onakva kakvu sam očekivala ili priželjkivala, ali bila je sretna i lijepa", priznala nam je Ivana.

Ivana će ovogodišnje božićne blagdane provesti na malo drugačiji način, izvan kruga obitelji ali sigurno će joj donijeti mnošto lijepih uspomena.

"Konačno imam malo godišnjeg odmora pa sa sinom putujem u Ameriku", otkrila nam je Ivana.

"Pa neke male sitnice koje svi volimo, koje nam uvijek fale, ali ono što je najvažnije da zapravo na neki način darujemo ljubav. Sitnice su te koje čine život posebnim i sitnice su te koje pamtimo naposlijetku, ne neke velike i krupne stvari. A ono što stvarno želim je zdravlje. Nije klišej ali onda kad se razbolite shvatite da ništa drugo uopće nije vrijedno koliko život", priznala je Ivana

Ona je kao i mnogi brojni Hrvati u ovo predbožićno vrijeme podržala humaniratnu akciju "Želim život" Zaklade Ana Rukavina čiji je i sama članica već nekoliko godina.

"Ja sam pristupila Zakladi Ana Rukavina prije punih pet godina, možda već i šest i dobrovoljni sam darivatelj. I ovih šest godina očekujem poziv, što od njih što iz bolnice. Nema ljepše stvari od nekome stvarno darovati život. Tako da se uvijek veselim na današnji dan i nadam da ću baš ja dobiti taj poziv", otkrila nam je Ivana.

Cijeli razgovor s Ivanom pogledajte u našem videu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Princ Andrew i kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) Celebrity Još jedna "pljuska" kraljice opuštenoj Meghan: "Vraćajte se kući i na posao!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene