Ivana Delač i nakon razvoda nastavlja društveni život.

Galerija


Ivana Delač, bivša Miss Universe, unatoč privatnim problemima, nastavlja sa životom kao da se ništa nije dogodilo.

Vezani članci Ecija Ojdanić, Lana Gojak, Ivana Delač (Foto: Karmen Oblak ) Bivša misica i naše dvije poznate glumice pokazale su zamamna tijela u kupaćim kostimima Mia Rkman, Miss Universe Hrvatske 2019 (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Ona je nova Miss Universe Hrvatske: Osvaja vedrim duhom i pozitivnom energijom

Naime, Ivana je jučer s brojnim poznatim licima otišla na premijeru jednog filma, a u kino je stigla s golemim osmijehom na licu kao da iza nje nije krah braka.

Ivana očito ne želi očajavati već želi svoj život nastaviti bez ikakvih kočnica. Puno je projekata na kojima Delač radi pa i nema previše vremena za sabiranje stvari iz prošlosti.

Bivša Miss na premijeru je stigla u zelenim tonovima koji označavaju nadu i novi život. Tko zna, možda je baš svojom kombinacijom željela odaslati poruku da je već spremna na novi početak.

Podsjetimo, nakon 13 godina zajedničkog života sa suprugom Ivicom Đolom, prije dva mjeseca predala zahtjev za razvod i to nakon njegovih problema sa zakonom.

Ivana Delač (FOTO: PR/Bojan Zibar)
Ivana Delač (FOTO: PR/Bojan Zibar)