Plijenila poglede

Bivša misica blista nakon razvoda: Ivana Delač zablistala u žutoj, uskoj haljini

Ivana Delač (Foto: Zvonimir Ferina) Ivana Delač (Foto: Zvonimir Ferina) Zvonimir Ferina 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Delač (Foto: Zvonimir Ferina) Ivana Delač (Foto: Facebook) Iva i Diana Viljevac (Foto: Zvonimir Ferina) Nina Mia Čikeš (Foto: Zvonimir Ferina) Aleksandar Šekuljica (Foto: Zvonimir Ferina) Tihana Harapin Zalepugin (Foto: Zvonimir Ferina) Lana Mihić (Foto: Zvonimir Ferina) Ines Preindl (Foto: Zvonimir Ferina) Đurđica Vorkapić (Foto: Zvonimir Ferina) Sestre Boudoir (Foto: Zvonimir Ferina) +3 Miran Kurspahić (Foto: Zvonimir Ferina) Galerija

Bivša Miss Universe Ivana Delač sinoć je mamila uzdahe u žutoj haljini s prorezom.

Sinoć je u centru Zagreba održana druga BRAVACASA zabava na koju su i ove godine pohrlili svi ljubitelji ovog prestižnog talijanskog časopisa.

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

Nakon prošlogodišnje zabave, ove godine domaćini su se odlučili na poznatu Kuću arhitekture koja je savršeno odgovarala ideji da se organizira nešto drukčije. S obzirom na to da je prošlogodišnja zabava pokazala nevjerojatan uspjeh, ne čudi kako su očekivanja gostiju bila visoka.

U suradnji s Cvit Happens timom, BRAVACASA je gostima omogućila fotografiranje i uživanje u vlastitom zimskom vrtu u zatvorenom prostoru. Nevjerojatan zimski vrt koji se gradio dva dana, prvo studijski, potom u Orisu, oduševio je sve prisutne koji nisu propustili priliku napraviti fotografiju u prekrasnom vrtu i objaviti je na društvenim mrežama.

Zabava na kojoj su se okupili brojni klijenti i prijatelji časopisa, poput Tihane Harapin Zalepugin, Andree Andrassy, Ines Prendil, Ogija Antunca, Marte Cerovečki, Aleksandra Šekuljice, Mirjane Mikulec, Mirana Kurspahića, Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić, Diane i Ive Viljevac, Saše Maksimiljanovića, Ivane Delač, Lane Klingor Mihić, Nine Mije Čikeš, Martine Matušin, Otta Barića, Nenada Korkuta i brojnih drugih, potrajala je do dugo u noć uz vrhunska vina Saints Hills, čuvene kolače Smiljane Matijace s Korčule te odličnim poslasticama Cateringa Majetić..

A posebno je blistala jedna dama u glamuroznoj, žutoj haljini koja je pokazala kako je itekako dobro nakon razvoda od supruga Ivana Đole s kojim je provela 13 godina. Radi se o bivšoj Miss Universe Hrvatske Ivani Delač koja je sredinom rujna potvrdila glasine o razvodu.

"Nakon što je Ivica pritvoren prije gotovo četiri mjeseca, otvorila sam paralelni svemir informacija za koje nisam uopće znala. Iz poštovana prema našem sinu i obiteljima ne bih željela ulaziti u detalje pravosudnih postupaka bivšeg supruga niti o njima ikada javno govoriti. Nemam ništa s tim i teško mi je čitati svoje ime u raznim senzacionalističkim novinskim člancima", izjavila je Ivana u intervjuu za Story.

Žuta haljina dugih rukava i s visokim prorezom dizajnerice Ivane Jurić Ivani je stajala kao salivena pa smo sigurni kako bi i dan danas ponijela titulu najljepše. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +6 Russell Crowe (Foto: AFP) Celebrity Gdje je nestao čovjek? Nekadašnji holivudski ljepotan danas je ćelavi debeljko

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +6 Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Celebrity Evo koju svotu slavna pjevačica zaradi u samo 20 minuta pojavljivanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene