Bivša Miss Universe Ivana Delač sinoć je mamila uzdahe u žutoj haljini s prorezom.

Galerija


Sinoć je u centru Zagreba održana druga BRAVACASA zabava na koju su i ove godine pohrlili svi ljubitelji ovog prestižnog talijanskog časopisa.

Vezani članci Dalija Orešković Dalija Orešković s kćerima napustila obiteljski dom: "Suprug i ja više ne živimo skupa" Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Progovorila o pomalo bizarnoj metodi oporavka nakon razvoda: "Mislim da je o tome riječ i u Bibliji"

Nakon prošlogodišnje zabave, ove godine domaćini su se odlučili na poznatu Kuću arhitekture koja je savršeno odgovarala ideji da se organizira nešto drukčije. S obzirom na to da je prošlogodišnja zabava pokazala nevjerojatan uspjeh, ne čudi kako su očekivanja gostiju bila visoka.

U suradnji s Cvit Happens timom, BRAVACASA je gostima omogućila fotografiranje i uživanje u vlastitom zimskom vrtu u zatvorenom prostoru. Nevjerojatan zimski vrt koji se gradio dva dana, prvo studijski, potom u Orisu, oduševio je sve prisutne koji nisu propustili priliku napraviti fotografiju u prekrasnom vrtu i objaviti je na društvenim mrežama.

Zabava na kojoj su se okupili brojni klijenti i prijatelji časopisa, poput Tihane Harapin Zalepugin, Andree Andrassy, Ines Prendil, Ogija Antunca, Marte Cerovečki, Aleksandra Šekuljice, Mirjane Mikulec, Mirana Kurspahića, Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić, Diane i Ive Viljevac, Saše Maksimiljanovića, Ivane Delač, Lane Klingor Mihić, Nine Mije Čikeš, Martine Matušin, Otta Barića, Nenada Korkuta i brojnih drugih, potrajala je do dugo u noć uz vrhunska vina Saints Hills, čuvene kolače Smiljane Matijace s Korčule te odličnim poslasticama Cateringa Majetić..

A posebno je blistala jedna dama u glamuroznoj, žutoj haljini koja je pokazala kako je itekako dobro nakon razvoda od supruga Ivana Đole s kojim je provela 13 godina. Radi se o bivšoj Miss Universe Hrvatske Ivani Delač koja je sredinom rujna potvrdila glasine o razvodu.

"Nakon što je Ivica pritvoren prije gotovo četiri mjeseca, otvorila sam paralelni svemir informacija za koje nisam uopće znala. Iz poštovana prema našem sinu i obiteljima ne bih željela ulaziti u detalje pravosudnih postupaka bivšeg supruga niti o njima ikada javno govoriti. Nemam ništa s tim i teško mi je čitati svoje ime u raznim senzacionalističkim novinskim člancima", izjavila je Ivana u intervjuu za Story.

Žuta haljina dugih rukava i s visokim prorezom dizajnerice Ivane Jurić Ivani je stajala kao salivena pa smo sigurni kako bi i dan danas ponijela titulu najljepše. 

Gdje je nestao čovjek? Nekadašnji holivudski ljepotan danas je ćelavi debeljko

Evo koju svotu slavna pjevačica zaradi u samo 20 minuta pojavljivanja