Bivša Miss Universe Ivana Delač sinoć je mamila uzdahe u žutoj haljini s prorezom.

Galerija


Sinoć je u centru Zagreba održana druga BRAVACASA zabava na koju su i ove godine pohrlili svi ljubitelji ovog prestižnog talijanskog časopisa.

Vezani članci Jelena Karleuša Ne zvuči baš kao cvjetanje ruža u braku: Karleuša javno čestitala suprugu rođendan, on ju izignorirao Jennifer Aniston i Brad Pitt O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina

Nakon prošlogodišnje zabave, ove godine domaćini su se odlučili na poznatu Kuću arhitekture koja je savršeno odgovarala ideji da se organizira nešto drukčije. S obzirom na to da je prošlogodišnja zabava pokazala nevjerojatan uspjeh, ne čudi kako su očekivanja gostiju bila visoka.

U suradnji s Cvit Happens timom, BRAVACASA je gostima omogućila fotografiranje i uživanje u vlastitom zimskom vrtu u zatvorenom prostoru. Nevjerojatan zimski vrt koji se gradio dva dana, prvo studijski, potom u Orisu, oduševio je sve prisutne koji nisu propustili priliku napraviti fotografiju u prekrasnom vrtu i objaviti je na društvenim mrežama.

Zabava na kojoj su se okupili brojni klijenti i prijatelji časopisa, poput Tihane Harapin Zalepugin, Andree Andrassy, Ines Prendil, Ogija Antunca, Marte Cerovečki, Aleksandra Šekuljice, Mirjane Mikulec, Mirana Kurspahića, Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić, Diane i Ive Viljevac, Saše Maksimiljanovića, Ivane Delač, Lane Klingor Mihić, Nine Mije Čikeš, Martine Matušin, Otta Barića, Nenada Korkuta i brojnih drugih, potrajala je do dugo u noć uz vrhunska vina Saints Hills, čuvene kolače Smiljane Matijace s Korčule te odličnim poslasticama Cateringa Majetić..

A posebno je blistala jedna dama u glamuroznoj, žutoj haljini koja je pokazala kako je itekako dobro nakon razvoda od supruga Ivana Đole s kojim je provela 13 godina. Radi se o bivšoj Miss Universe Hrvatske Ivani Delač koja je sredinom rujna potvrdila glasine o razvodu.

"Nakon što je Ivica pritvoren prije gotovo četiri mjeseca, otvorila sam paralelni svemir informacija za koje nisam uopće znala. Iz poštovana prema našem sinu i obiteljima ne bih željela ulaziti u detalje pravosudnih postupaka bivšeg supruga niti o njima ikada javno govoriti. Nemam ništa s tim i teško mi je čitati svoje ime u raznim senzacionalističkim novinskim člancima", izjavila je Ivana u intervjuu za Story.

Žuta haljina dugih rukava i s visokim prorezom dizajnerice Ivane Jurić Ivani je stajala kao salivena pa smo sigurni kako bi i dan danas ponijela titulu najljepše. 

Gdje je nestao čovjek? Nekadašnji holivudski ljepotan danas je ćelavi debeljko

Evo koju svotu slavna pjevačica zaradi u samo 20 minuta pojavljivanja