Slažete li se?

Naša lijepa slastičarka proslavila rođendan, a došle su joj i zvijezde hit-showa: "Samo ću reć da sam k'o vino!"

Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Čuljak Albina Grčić, Lucija Lugomer i Ivana Čuljak Ivana Čuljak i Sandi Pego Ivana Čuljak i Ivan Jarnec Ivana Čuljak i Pedro Soltz Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Ivan Jarnec +12 Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Galerija

Ivana Čuljak proslavila je 34. rođendan i organizirala proslavu o kojoj će se još dugo pričati.

Naša poznata slastičarka i jedna od kandidatkinja koju smo gledali u showu "Ples sa zvijezdama" Ivana Čuljak proslavila je svoj 34. rođendan povodom kojeg je organizirala proslavu na koju je pozvala i zvijezde hit-showa.

Pogledaj i ovo Ivana Čuljak - 2 wow! Zgodna slastičarka osvojila je simpatije domaće javnosti u hit-showu, a fotkama s odmora sve je oborila s nogu!

Predivna slavljenica odlučila je svoj dan proslaviti u omiljenoj joj meksičkom stilu, pa je i zablistala u suknji s volanima i cvjetnom topu spuštenih ramena.

"Status o rođendanu: Trijest četvrta. Samo ću reć da sam k'o vino", napisala je Ivana uz fotografiju koju je podijelila na svom profilu na Instagramu, nakon čega su se u komentarima zaredale brojne čestitke i lijepe želje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Čuljak (@chu_lo_)

Dio atmosfere na društvenim su mrežama podijelile i zvijezde iz showa, a svi se slažu da se Ivana savršeno potrudila i pazila na baš svaki detalj oko proslave koja je potrajala do dugo u noć.

Kako im je bilo pogledajte u našoj galeriji.

Ivana je u showu "Ples sa zvijezdama" plesala s mentorom Ivanom Jarnecom,  a napustili su ga nakon pete emisije. Nakon ispadanja Ivana je otkrila koji je zadatak sama sebi odlučila dati pa spomenula i kolegicu iz showa.

"Dala sam si zadatak naučiti plesati do Domenicinog koncerta", izjavila je Ivana pa sve nasmijala jer Domenica je svoj koncert u Areni Zagreb zakazala za 2030. godinu.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna u Areni - 3 Vanna u Areni - 4 Vanna u Areni - 7 Vanna u Areni - 9 +13 Vanna u Areni - 2 Celebrity Vanna u kratkoj haljini s prorezom izbacila gole noge u prvi plan, a zbog kombinezona s prozirnim dijelom nema tko joj se ne divi!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Tairović Tea Tairović Tea Tairović Tea Tairović +11 Tea Tairović Celebrity Zaključila je da joj izgled ne donosi ništa dobro u životu, ali opaki dekolte voli pokazati dok skakuće pred svima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene