Nakon 25 godina

Nakon svega priznala: 'Žao mi je što sam previše pokazivala gole grudi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivana Banfić u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' predstavila novu pjesmu 'Ranjena'.

Ivana Banfić kod Dalibora Petka predstavila svoju novu pjesmu 'Ranjena'.

Pogledaj i ovo showbuzz I.Bee otkrila Što se krije iza legendarne pjesme 'Šumica'?

'Prije 25 godina stvorila sam alter ago jake žene koja sve može i koja skriva onu slabiju ranjenu. To je razlika između I Bee i Ivane Banfić. Privatno sam nešto između, s jedne strane Gestapo, a s druge strane plačem u kutu i trebam muški zagrljaj, da me pazi i mazi, ono što svakoj ženi treba', izjavila je Ivana Banfić na promociji nove pjesme Ranjena, koju je snimila nakon trogodišnje pauze.

Ponovno se udružila s Antom Pecotićem, s kojim je prije deset godina snimila i svoj posljednji album 'Vjerujem'. Ante će biti autor i na njenom povratničkom albumu.

Gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, pjevačica je priznala:

'Na kraju se bavim nečim za što sam mislila da se nikad neću raditi u životu, podučavati djecu', otkrila je, kazavši da joj je najveći ožiljak ostao od operacije grudi. 'Napravila sam puno stvari za čime žalim u životu. Da sam sad mlađa, možda bih manje pokazivala grudi na izvol'te. Tek sad kad sam majka vidim kako je bilo mojoj mami. Ali unatoč tome ona se uvijek ponosila sa mnom i bila mi je najveća podrška',rekla je Ivana koja trenutno studira za psihoterapeuta i vodi školu pjevanja.

'Danas se više cijeni fizički izgled od pjevanja, ali nemam ništa protiv golotinje u spotovima', nastavila je Ivana, koja će novi spot snimiti po uzoru na film Oči širom zatvorene, a taj party pod maskama snimat će se na jednoj egzotičnoj lokaciji u Sloveniji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene