Cijeni prirodnost

Ivana Banfić nekada je obožavala jaku šminku, a danas s 49 godina ponosno pozira bez nje

Ivana Banfić (Foto: Instagram) Ivana Banfić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić (Foto: Instagram) +0 Ivana Banfić (Foto: Instagram) Galerija

Ivanu Banfić pamtimo, među ostalim, po jakom make-upu dok je vladala domaćom glazbenom scenom.

Domaća pjevačica nekada je bila poznata po istaknutoj šminki.

Pogledaj i ovo Christie Brinkley Godine joj ne mogu ništa! Zbog mladolikog izgleda nitko ne vjeruje da ova ljepotica ima 70 godina, evo u čemu se stvarno krije njezina tajna!

Radi se o 49-godišnjoj Ivani Banfić koju najviše pamtimo po debeloj crti tušem na očima, no tako je to bilo kada je dance glazba vladala domaćom scenom.

No kako posljednjih nekoliko godina nije toliko u javnosti kao prije te se posvetila životu u prirodi, Ivana sve više cijeni prirodniji izgled.

Tako je nedavno s obožavateljima na Instagramu podijelila fotografiju lica bez trunke šminke te poručila da se osjeća samopouzdano i u takvu izdanju.

"Najviše volim biti bez šminke, prirodna kakva jesam. Ok mi je i našminkati se za stage ili neki photo session volim i to. Da se svaki dan maljam od jutra do navečer... to ne mogu, peče me i svrbi na licu i osjećam se nelagodno, kao da imam masku na licu. Onda stavim sjajilo na usta i malo trepavice i to je to. Pričaju neki... da što je žena starija, treba se više šminkati i skrivati svoje godine. Ja sam ta koja jesam sa ili bez šminke i nemam problem izaći među ljude nenašminkana sa 49 godina", napisala je ispod fotografije te dobila brojne komplimente na račun izgleda.

Pjevačica se sa suprugom Krešimirom preselila u Staru Drenčinu kraj Siska i tamo se bavi uzgojem organskog voća i povrća.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Juraj Zigman (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) +0 Nicki Minaj (FOTO: Instagram) Celebrity I jedan Hrvat sinoć je bio na reviji Victoria's Secreta te tako "pozdravio" sve koji nisu vjerovali u njega

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Augustinović (FOTO: Instagram) Iva Augustinović (FOTO: Instagram) Iva Augustinović (FOTO: Instagram) Supertalent 2018 Iva Augustinović +0 Supertalent 2018 Iva Augustinović Celebrity Rituali za odlazak do trona! ''U tišini sam, sama, želim izbaciti sve negativno iz sebe''
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene