Ivanu Banfić pamtimo, među ostalim, po jakom make-upu dok je vladala domaćom glazbenom scenom.

Galerija


Domaća pjevačica nekada je bila poznata po istaknutoj šminki.

Vezani članci Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Njezino božanstveno tijelo donedavno je bilo rezervirano za njezinu mladenačku ljubav, no više nije tako Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević pokazala lice bez šminke te najavila "gladovanje": Pet dana bit će samo na vodi

Radi se o 49-godišnjoj Ivani Banfić koju najviše pamtimo po debeloj crti tušem na očima, no tako je to bilo kada je dance glazba vladala domaćom scenom.

No kako posljednjih nekoliko godina nije toliko u javnosti kao prije te se posvetila životu u prirodi, Ivana sve više cijeni prirodniji izgled.

Tako je nedavno s obožavateljima na Instagramu podijelila fotografiju lica bez trunke šminke te poručila da se osjeća samopouzdano i u takvu izdanju.

"Najviše volim biti bez šminke, prirodna kakva jesam. Ok mi je i našminkati se za stage ili neki photo session volim i to. Da se svaki dan maljam od jutra do navečer... to ne mogu, peče me i svrbi na licu i osjećam se nelagodno, kao da imam masku na licu. Onda stavim sjajilo na usta i malo trepavice i to je to. Pričaju neki... da što je žena starija, treba se više šminkati i skrivati svoje godine. Ja sam ta koja jesam sa ili bez šminke i nemam problem izaći među ljude nenašminkana sa 49 godina", napisala je ispod fotografije te dobila brojne komplimente na račun izgleda.

Pjevačica se sa suprugom Krešimirom preselila u Staru Drenčinu kraj Siska i tamo se bavi uzgojem organskog voća i povrća.

I jedan Hrvat sinoć je bio na reviji Victoria's Secreta te tako "pozdravio" sve koji nisu vjerovali u njega

Rituali za odlazak do trona! ''U tišini sam, sama, želim izbaciti sve negativno iz sebe''