Ivana Banfić živi nedaleko od epicentra razornog potresa koji je pogodio središnju Hrvatsku u utorak, a na društvenim mrežama ja napisala da su svi dobro.

Galerija


Pjevačica Ivana Banfić sa suprugom i sinom živi u Staroj Drenčini, mjestu koje je svega 11 kilometara od Petrinje, gdje je u utorak bio epicentar razornog potresa koji je pogodio središnji dio Hrvatske. Nakon potresa oglasila se na svom Facebooku te je napisala da su svi dobro.

Vezani članci Ivana Banfić Ivana Banfić u šoku i strahu nakon proživljenog potresa samo 3 kilometra od njegova epicentra Mila Elegović Poznate dame otvoreno progovorile o ljubavnoj prevari i otkrile bi li ju oprostile

"Dragi svi koji me pokušavate dobiti na mob. Mi smo svi dobro, živi i u komadu. Epicentar je bio 3 km od nas. Ovo je najstrašnije iskustvo u životu.. Popadali su nam crijepovi sa krova, sve se urušilo, u kući nisam još bila jer sam u užasnom strahu. Sjedim sa djetetom i mužem u kombiju..Ljudi u Sisku su svi na ulicama, voze ranjene susjede u autima i gepeku, jer hitne pomoći ne stižu doći po sve.. Držite se svi.. Popravit će se sve, ali život nećemo vratiti ako ga izgubimo.. Ostaje nam da vjerujemo da će sve biti dobro.. To je jedino što možemo", stoji u poruci koju je Banfić napisala na društvenim mrežama.

Dragi svi koji me pokušavate dobiti na mob. Mi smo svi dobro, živi i u komadu. Epicentar je bio 3 km od nas. Ovo je...

Posted by Ivana Banfić on Tuesday, December 29, 2020

Osim Ivane Banfić, Ornela Vištica, Bojana Gregorić Vejzović, Lana Jurčević i Sonja Kovač samo su neke od poznatih Hrvatica koje su svoja iskustva potresa podijelile na društvenim mrežama.

Lana Jurčević usred snimanja istrčala iz stana, na Instagramu je objavila zastrašujući video potresa

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju