Potvrda trudnoće?

Trebala je gostovati na koncertu: "Severine nema iz opravdanih razloga"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako najavljena na koncertu, Severina se na njemu iz opravdanih razloga nije pojavila. Time su glasine kako je u drugom stanju dobile na težini.

Rasplesao se Lisinski uz hitove Ivane Banfić. Kao proslavu svojih prvih 25 zamislila je veliko slavlje, a to joj se i ostvarilo. "Bilo je to vraško putovanje. Ali zapravo je brzo prošlo kao ovaj koncert. Dojmovi su prekrasni, uživala sam na najjače. Ideja koja je nastala u mojoj glavi je izrealizirana i ispala je bolje nego što sam je mogla zamisliti", govori Ivana za IN magazin. 

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Dobru atmosferu koja je vladala nije moglo pokvariti ni to što se Ivana prije koncerta razboljela, a mučili su je i problemi s glasnicama. "Dobila sam dvije injekcije, nisam mogla govoriti ujutro i spasile su me tete pikalice. Otišla sam doktoru i to taman djeluje da možeš koncert otpjevati", dodaje pjevačica.

Uzbuđenje je tako vladalo cijeli dan u backstageu. Pa Ivana priznaje i da je imala tremu.
"Tresla sam se. Nema ovog, pa nešto improviziraj, pa nešto ne radi, pa je bolestan gost. Isto ima virozu, pa javlja u dva sata da ne može doći", prepričava Ivana. 

Iako su kao glazbeni gosti bili najavljeni Toni Cetinski i Severina, oboje su izostali. Tony zbog viroze, a Severinin nedolazak samo je pojačao glasine da je po drugi put trudna"Pa Severina, evo poruka je, došlo je do promjena nekih iz opravdanih razloga. Čula sam se s njom i Tomicom, a za sve daljnje informacije nazovite Tomicu", kratko je prokomentirala Ivana. 

No koncert nije želio propustiti Dino Merlin koji je doputovao iz Goeteborga, samo kako bi s Ivanom otpjevao veliki hit "Godinama", a odmah nakon nastupa produžio je za Sarajevo. Do njihove suradnje došlo je slučajno. "Slušao sam kako nešto interesantno svira u dućanu, onda sam pitao tko je to, rekli su mi Ivana Banfić. Ja sam onda došao preko svog menadžementa do njenog menadžera. Pitao sam da li bi vi bili sretni da pjevate sa mnom i oni su rekli, super što da ne, možemo samo za početak čuti tekst. I onda sam ja izrecitirao tekst preko telefona i oni su rekli, dolazimo odmah u Sarajevo", sjeća se Merlin. 

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene