Još su u šatoru

Ivana Banfić moli da joj pomognu naći kamp-kućicu za obitelj koja je ostala bez doma: "Hladno im je.."

Ivana Banfić: Celebrity Ivana Banfić: Celebrity DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić: Celebrity +0 Ivana Banfić: Celebrity Galerija

Ivana Banfić podijelila je na svom profilu na Facebooku objavu u kojoj traži kamp-kućicu za jednu obitelj koja je ostala bez kuće u potresu.

Ivana Banfić, koja živi u mjestu Stara Drenčina, koje se nalazi 11 kilometara od Petrinje, gdje je u utorak bio epicentar razornog potresa, zamolila je ljude kamp-kućicu za obitelj koja je ostala bez svog doma. 

Pogledaj i ovo Ivana Banfić - 5 danas vodi drugačiji život Jedna od naših prvih predstavnica dance scene '90-ih godina, publiku je razveselila svojom pojavom na velikom koncertu u Zagrebu!

"Dragi svi, hitno tražim jednu kampicu za obitelj koja je bez doma s područja pogođenih potresom. Za sada su u šatoru, hladno im je... Molim vas da mi se javite u inboks ili na broj. Podijelite dalje", napisala je Ivana na svom profilu na Facebooku.

Objavu pjevačice podijelilo je dosta ljudi, a neki su joj predložili rješenje. Inače, Banfić se prošlog tjedna nakon potresa oglasila na Facebooku i prijateljima koji su se zabrinuli poručila da je dobro. 

Dragi svi hitno tražim jednu kampicu za obitelj koja je bez doma sa područja pogođenih potresom . Za sada su u šatoru, hladno im je.. Molim vas da mi se javite u inbox ili na 0914434455.. podijelite dalje

Objavljuje Ivana BanfićPonedjeljak, 4. siječnja 2021.

"Dragi svi koji me pokušavate dobiti na mobitel. Mi smo svi dobro, živi i u komadu. Epicentar je bio 3 kilometra od nas. Ovo je najstrašnije iskustvo u životu. Popadali su nam crjepovi s krova, sve se urušilo, u kući nisam još bila jer sam u užasnom strahu. Sjedim sa djetetom i mužem u kombiju. Ljudi u Sisku su svi na ulicama, voze ranjene susjede u autima i gepeku jer hitne pomoći ne stižu doći po sve. Držite se svi. Popravit će se sve, ali život nećemo vratiti ako ga izgubimo. Ostaje nam da vjerujemo da će sve biti dobro. To je jedino što možemo", napisala je. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene