Ponosna Ivana

'Ja sam savršena sa svojim celulitom i bez njega'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Naša poznata domaća pjevačica redovito vježba, pa nije ni čudno da je u sjajno formi. No, što kada je otkriven i njezin celulit? Ivana Banfić svoj je odgovor uputila preko Facebooka.

Celulit naš svagdašnji. Svaka žena ga ima, neka više, neka manje. No kada su poznate osobe u pitanju, njihova tijela su od povećalom javnosti. 

Pogledaj i ovo Ivana Banfić - 5 danas vodi drugačiji život Jedna od naših prvih predstavnica dance scene '90-ih godina, publiku je razveselila svojom pojavom na velikom koncertu u Zagrebu!

Na meti se našla i naša poznata pjevačica Ivana Banfić, a svoje je iskustvo podijelila na Facebooku s prijateljima.

Ove su zvijezde odlučile izvaditi silikone i vratiti se prirodnom izgledu

'Nazvala jedna novinarka i sva uplašena kako će me to pitati, ja joj velim ok pitajte me, što je bilo? A ona kaže: Izašla vam je slika u srpskim medijima gdje vam se vidi celulit, pa kako to, pa vi vježbate? Kava sramota, zamislite, ja žensko pa da imam celulit: Pa kome je to važno u životu. Da , naravno da imam celulit i volim svoj celulit, prirodan je i moj je. Moj mili i dragi celulit. Tko se uopće sjetio da je to nešto čega se treba sramiti, kozmetička industrija koja zarađuje na nama ženama, jer bjesomućno se borimo protiv nečega što nam je priroda dala. Samo zato jer je to netko tako rekao i moramo sve biti savršene i glatkih nogu. Da ja sam savršena sa svojim celulitom i bez njega, apsolutno mi je isto imala ga ili ne imala, bila mršava ili debela, volim se takvu kakva jesam.

Najvažnija stvar u životu je biti slobodan, a sloboda je prihvatiti sebe kakav jesi sa svim svojim vrlinama i manama. Živio moj celulit :))', poručila je Ivana. Bila je kristalno jasna. Žene, volite se!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene