Ljubav u zraku

Poznati domaći pjevač uživao u društvu zanosne ljepotice na jahti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izgleda kako će uskoro pjevati... Duguješ mi ljeto'.

Nakon posljednjeg singla, „Usne varane“, s kojim je nastupio pred oduševljenom vodičkom publikom na ovogodišnjem izdanju CMC festivala, i koja je preko milijunskim pregledima na Youtubeu dokazala status hita, Ivan Zak donosi novi singl.

Pogledaj i ovo showbuzz Hit 'Barbie Girl' Prije 19 godina bili su senzacija, a onda su nestali sa scene – gdje su danas?

Ivan Zak primio srebrnu ploču za album 'Bolja od najbolje'.

Pjesma „Duguješ mi ljeto“ nešto je bržeg ritma i čvršćeg zvuka, te će u glazbenom smislu sigurno obilježiti ovo ljeto. Zarazna glazba i stihovi koje još jednom potpisuje Ivan Zak obećavaju pravi ljetni hit koji će osvojiti publiku i klubove.

Aranžman pjesme „Duguješ mi ljeto“ potpisuju Ivan Zak i Miljenko Pušić, dok je ista snimana u studiju Titanic. Igor Vignjević, s kojim Ivan prvi put surađuje, redatelj je video spota nove pjesme. Prekrasni ljetni prikazi u spotu snimani su na području Omiša, Šibenika i okružju šibenskih otoka, te Splita i splitskog Hemigway bara.

S pjesmom „Duguješ mi ljeto“ Ivan Zak će 6.9. nastupiti pred požeškom publikom na ovogodišnjem Aurea Festivalu.
Ivan Zak o najavnom singlu novog albuma, čiji izlazak možemo očekivati u rujnu ove godine: 'Uz glazbu često vežemo lijepe uspomene. Pjesme nas znaju podsjetiti na neke lijepe proživljene trenutke. Volio bih da moji fanovi ljeto pamte i po ovoj pjesmi uz koju će vezati samo najljepše osjećaje.'

I, kako sam Ivan kaže; uživajte uz novu pjesmu u nadolazećim ljetnim trenucima, i stvarajte neke nove, lijepe uspomene… J

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene