Kumovi na vjenčanju

Rozga i Zak u izdanju kakvom ih još niste vidjeli!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Djevojka je svom dragom potvrdno odgovorila!

Miljenik ženske publike, Ivan Zak sinoć je održao koncert u sklopu ovogodišnjeg Rujanfesta gdje je pred prepunim centralnim šatorom raspjevao mnogobrojnu publiku.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Ma ista Jele! Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

Publika je zajedno sa svojim omiljenim pjevačem pjevala hitove poput ‘Sve sam joj krao’, 'Duguješ mi ljeto' ‘Bolja od najbolje’ , ‘Tetovaža’ i mnoge druge. Ovu večer će u posebnom sjećanju pamtiti jedna djevojka koju je za vrijeme koncerta na pozornici zaprosio njezin dečko. Djevojka je svom dragom potvrdno odgovorila, a tome su sigurno pridonijeli Ivan Zak i publika koji su zajedno navijali za potvrdni odgovor. Mladi par je nakon koncerta otišao u kapelicu u sklopu Rujanfesta gdje su se obvezali na vječnu ljubav, a njihovi svjedoci bili su Ivan Zak i Jelena Rozga. Nakon Ivana Zaka, publiku je slavonskim ritmovima rasplesao tamburaški sastav Begini.

Severina i Saša Matić oduševili publiku na Rujanfestu!

Večeras će se koncertima Joleta i Dražena Zečića zatvoriti sedmo izdanje ovogodišnjeg Rujanfesta, a organizatori najavljuju još bolji program sljedeće godine.

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusa iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene