Otkako su u kratkom roku dobili dvoje djece, Vladimira Palfi puno se rjeđe može vidjeti u javnosti!

Galerija


Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi iskoristili su lijepo vrijeme i u društvu obitelji prošetali gradom. Sinčić je gurao kolica u kojima je bila njihova djevojčica, dok je Vladimira imala slobodne ruke. Otkako su u kratkom roku dobili dvoje djece, Vladimira se povukla iz javnog života pa je se puno rjeđe može vidjeti. Za šetnju špicom u društvu supruga odabrala je kratku haljinu, kožnu jaknu i topli šešir.

Vezani članci Kongres Živog zida (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Javne svađe, nazivanje jedni drugih dječurlijom: U posljednjih pet godina, rad Živog zida poprimio je elemente prave sapunice Ivan Pernar izlazi iz Živog zida (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Pogledajte kako je Ivan Pernar u 15 minuta promijenio mišljenje o tome kamo će nakon izlaska iz Živog zida

Ljubav Ivana i Vladimire čvršća je no ikada, pogotovo otkako su dobili djecu. Nedavno nam je i sam Sinčić to potvrdio, rekavši za SHOWBUZZ kako je Vladimira za njega broj jedan.

"Moja supruga. Ona je broj jedan otkad smo se upoznali, dok još nismo bili javne osobe. I sada kad smo javne osobe, ona mi je broj jedan. I ako jednog dana odemo s javne pozornice, ja sam siguran da će mi i tada biti broj jedan", rekao nam je nedavno mladi političar.

Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi (Foto: PIXSELL) - 4
Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi (Foto: PIXSELL) - 3 Foto: Pixsell