Lijepa vijest

Obitelj se povećava: Najmlađem Todoriću i lijepoj Milici uskoro stiže prinova, no nisu im uvijek cvjetale ruže

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Todorić i Milica Mihajlović čekaju drugo dijete, nakon što su 2017. godine postali roditelji malenog Vida.

Najmlađi sin Ivice Todorića, 36-godišnji Ivan i njegova partnerica srpska manekenka Milica Mihajlović čekaju drugo dijete, potvrdila je njegova sestra Iva Todorić za 24 sata.

Prinova sretnog para na svijet bi trebala stići krajem ljeta, no zasad još nije poznato čekaju li dječaka ili djevojčicu, a bratu ili sestri veseli se i 2,5-godišnji Vid. Milica ga je rodila 2017. godine u privatnoj poliklinici u Švicarskoj gdje inače žive, a njegovo je krštenje održano u Zagrebu.

"Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći - moju obitelj . I za nju se nikada neću prestati boriti'', emotivno je na svom blogu napisao Ivica Todorić nakon Vidova rođenja.

Par je zajedno 11 godina, upoznali su se 2009. godine u New Yorku gdje je Milica nosila modnu reviju, a Ivan boravio poslovno. Romansu su brzo počeli, no svoju ljubav zasad nisu odlučili okruniti brakom. Iste godine Milica je u Zagrebu upoznala i obitelj Todorić, a tijekom duge veze imali su i prekid od par mjeseci. Unatoč razdvojenosti, Milica i Ivan ponovno su se pomirili u studenom 2013. godine, na proslavi njezina rođendana i od tada su nerazdvojni. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene