Nimalo lijepe vijesti

Ivan Šarić objavio fotografiju iz bolnice pa zabrinuo obožavatelje: ''Izgleda da mi ne gine operacija...''

Ivan Šarić (Foto: PR) Ivan Šarić (Foto: PR) PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić (Foto: PR) Ivan Šarić (Foto: IN Magazin) Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) +0 Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) Galerija

Ivan Šarić s obožavateljima na Instagramu podijelio je da je završio u bolnici zbog problema s kralježnicom.

Komičar i finalist showa "Ples sa zvjezdama" Ivan Šarić završio je u bolnici, a fotografije uz objašnjenje objavio je na Instagramu.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić (Foto: PR) Sve je gotovo Nakon ozbiljnih zdravstvenih problema Šarić podvrgnut operaciji, njegova Korana oglasila se nakon zahvata

"1. Slika bez malo lijekova 2. Malo više 3. XXXL PAINKILLERI Sutra ću znati više, ali izgleda da mi ne gine operacija kralježnice. Stand up komičar koji ne može stati na noge. Svemir ima najbolji smisao za humor", napisao je komičar uz fotografiju iz bolnice, a zatim i iz kreveta.

U komentarima je dobio podršku brojnih obožavatelja, ali i kolega iz "Plesa sa zvijezdama" Marka Grubnića i Damira Kedže.

"Faking kičme i visoki ljudi. Ja isto uvijek na granici. Bas mi je žao i želim ti da sve prođe brzo i bezbolno. A što se tiče svemira, koliko je g****, toliko i posloži", poručio mu je glazbenik Saša Lozar te pritom spomenuo Ivanovu zaručnicu, voditeljicu Koranu Gvozdić i poručio joj da izdrži.

Kontaktirali smo i s Ivanom, koji nam je poručio kako će biti pametniji nakon današnjeg odlaska neurologu, a mi mu želimo brz oporavak!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Getty Images) Anne Hathaway i Adam Shulman (Foto: Getty) +0 Anne Hathaway (Foto: Instagram) Celebrity Nakon što je rodila drugo dijete u tajnosti, slavna glumica uskočila u haljinu s nikad većim dekolteom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene