Ivan Šarić s obožavateljima na Instagramu podijelio je da je završio u bolnici zbog problema s kralježnicom.

Galerija


Komičar i finalist showa "Ples sa zvjezdama" Ivan Šarić završio je u bolnici, a fotografije uz objašnjenje objavio je na Instagramu.

Vezani članci Policija pred bolnicom St. Thomas u Londonu Policija blokirala bolnicu u središtu Londona zbog "sigurnosnog incidenta" Testiranje na koronavirus, ilustracija - 1 Zagreb donio strože mjere, Istarska županija upozorava na lažne vijesti u vezi s javnim okupljanjima

"1. Slika bez malo lijekova 2. Malo više 3. XXXL PAINKILLERI Sutra ću znati više, ali izgleda da mi ne gine operacija kralježnice. Stand up komičar koji ne može stati na noge. Svemir ima najbolji smisao za humor", napisao je komičar uz fotografiju iz bolnice, a zatim i iz kreveta.

U komentarima je dobio podršku brojnih obožavatelja, ali i kolega iz "Plesa sa zvijezdama" Marka Grubnića i Damira Kedže.

"Faking kičme i visoki ljudi. Ja isto uvijek na granici. Bas mi je žao i želim ti da sve prođe brzo i bezbolno. A što se tiče svemira, koliko je g****, toliko i posloži", poručio mu je glazbenik Saša Lozar te pritom spomenuo Ivanovu zaručnicu, voditeljicu Koranu Gvozdić i poručio joj da izdrži.

Kontaktirali smo i s Ivanom, koji nam je poručio kako će biti pametniji nakon današnjeg odlaska neurologu, a mi mu želimo brz oporavak!

Nakon što je rodila drugo dijete u tajnosti, slavna glumica uskočila u haljinu s nikad većim dekolteom