odlični su!

Ivan Šarić objavio šaljivu objavu na račun roditeljstva, a komentar Korane Gvozdić sve je nasmijao!

Ivan Šarić Ivan Šarić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivan Šarić Galerija

Ivan Šarić je na Instagramu objavio šaljivu fotku na kojoj pozira na dnu bazena, a u komentarima mu se javila i zaručnica Korana Gvozdić.

Komičar Ivan Šarić (37) nasmijao je sve najnovijom objavom na Instagramu, na kojoj pozira na dnu bazena. "Zapratite me za još savjeta kako pronaći mir od žene i djeteta", napisao je Ivan uz fotku, a odmah se oglasila i njegova zaručnica Korana Gvozdić.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

"Mogao bi ti ostati dolje... pusa, bok!" komentirala mu je. Na Šarićevu objavu oglasili su se i Lana Klingor, Slavko Sobin, Valentina Walme i brojne druge kolege, koje su mu ostavile emotikone smijeha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric)

Inače, manekenka i komičar dobili su sina Olivera 13. travnja, no neko su vrijeme tajili njegovo rođenje.

"Kad sam došao na svijet, nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen zauvijek. Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan mamina truda, vrijedan svake suze i osmijeha - Oliver. 13. 4. 2021.", napisala je Korana uz prvu sliku sa bebom.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) +3 Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nijedna žena nije javno prevarena više puta od nje, ali ona suprugu nogometašu oprašta svaku aferu: "Vjerojatno neki misle da sam glupa"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene